Coșul este gol. Adăugați un produs

Miramistin 0.01% 60ml sol.uz ext.

DESCRIEREA MEDICAMENTULUI Lichid transparent, incolor sau cu nuanţă gălbuie, la agitare formează spumă. INDICAŢII TERAPEUTICE

Chirurgie, traumatologie: tratamentul local al plăgilor infectate de diversă etiologie şi localizare; profilaxia infecţiei secundare a plăgilor în stadiul de granulaţie. Combustiologie: tratamentul arsurilor de gradul II şi III A; pregătirea plăgilor combustionale pentru dermoplastie. Obstetrică şi ginecologie: profilaxia şi tratamentul proceselor purulente ale traumelor postpartum, plăgilor perineului şi vaginului, infecţiilor postpartum; afecţiuni inflamatoare ale organelor genitale externe şi ale vaginului (vulvovaginită). Dermatologie: tratamentul complex al candidomicozelor pielii şi mucoaselor, micozelor plantare şi ale plicelor mari. Urologie, dermatovenerologie: tratamentul complex al uretritelor acute şi cronice, uretro-prostatitelor de geneză specifică (chlamidiază, trichomoniază, gonoree) şi nespecifică; profilaxia individuală a maladiilor sexual transmisibile (sifilis, gonoree, herpes genital). Otorinolaringologie: tratamentul complex al otitelor acute şi cronice, sinuzitelor, amigdalitelor, laringitelor. Stomatologie: tratamentul complex al parodontitelor, stomatitelor; prelucrarea igienică a protezelor mobile; profilaxia complicaţiilor bacteriene după intervenţiile chirurgicale pe mucoasa cavităţii bucale.
DOZE ŞI MOD DE ADMINISTRARE

Se administrează topic la adulţi.
Chirurgie, traumatologie, combustiologie

Cu scop de profilaxie şi tratament cu Miramistin se irigă suprafaţa plăgilor şi arsurilor, se tamponează lejer cavitatea plăgii şi fistulele, se fixează tampoane de tifon, îmbibate cu preparat. Procedura se repetă de 2-3 ori pe zi timp de 3-5 zile. Foarte eficientă este metoda drenajului activ al plăgilor şi cavităţilor cu utilizarea a circa 1 litru preparat.
Obstetrică şi ginecologie

Cu scop de profilaxie a infecţiei postpartum Miramistin® se administrează sub formă de irigări până la naştere (5-7 zile) şi sub formă de tampoane vaginale după naştere, îmbibate cu 50 ml preparat, cu o durată de expoziţie de 2 ore pe parcursul a 5 zile. Tratamentul maladiilor inflamatoare a organelor genitale feminine se efectuează prin administrarea vaginală a tampoanelor îmbibate cu preparat timp de 2 săptămâni, prelucrarea pielii organelor genitale externe, de asemenea prin administrarea preparatului sub formă de electroforeză.
Dermatologie

Tratamentul candidomicozelor pielii şi mucoaselor, micozelor plantare şi ale plicelor mari se efectuează prin lavajul cu ajutorul dispozitivului de dispersare sau sub formă de aplicaţii de 2-4 ori pe zi.
Urologie, dermatovenerologie

În tratamentul complex al uretritelor şi uretro-prostatitelor vârful aplicatorului urologic se introduce în orificiul extern al uretrei şi se instilează 1,5-3 ml preparat (bărbaţilor) şi 1-1,5 ml (femeilor), în vagin-5-10 ml. Fără a desface degetele, aplicatorul se extrage din uretră, reţinând soluţia timp de 2-3 minute. După procedură nu se recomandă de urinat timp de 2 ore. Procedura se efectuează peste o zi. Cura de tratament constituie 10 zile. Pentru profilaxia maladiilor cu transmitere sexuală soluţia de miramistină este eficientă, dacă este administrată nu mai târziu de 2 ore după actul sexual. Conţinutul flaconului cu ajutorul aplicatorului uretral se instilează în uretră-2-3 ml (bărbaţilor), 1-2 ml (femeilor), în vagin-5-10 ml timp de 2-3 minute. Se prelucrează pielea suprafeţei interne a coapselor, pubisului, organelor genitale externe.
Otorinolaringologie

În sinuzite purulente-în timpul puncţiei se efectuează lavajul sinusurilor maxilare cu o cantitate suficientă de preparat. În tratamentul amigdalitelor, faringitelor şi laringitelor se efectuează gargarisme multiple cu preparat. În otite se introduce în conductul auditiv extern un tampon, îmbibat cu preparat.
Stomatologie

În tratamentul parodontitelor soluţia de miramistină se introduce în pungile parodontale pe meşe cu aplicaţii ulterioare pe gingii timp de 15 min. În acutizări se efectuează spălături cu Miramistin® a pungilor parodontale cu ajutorul seringii şi se introduc în cavitatea abcesului meşe cu preparat. După efectuarea vestibuloplastiei şi frenulectomiei preparatul se utilizează sub formă de băiţe în condiţii de ambulatoriu. Cu scop de prelucrare igienică a protezelor mobile acestea se lasă pe noapte în soluţia de miramistină, înaintea utilizării protezele se spală minuţios sub apă curgătoare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Flumed Farm
  • Article 94627
  • Țara producător Republica Moldova
  • Cod medicament 0
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat