Coșul este gol. Adăugați un produs

Herbion Ivy 35mg pastile N8x2

DESCRIEREA PRODUSULUI
Herbion® Ivy comp. de supt. 35mg N8x2
Tablete rotunde cu margini teșite, cu o suprafață aspră de la maro deschis la maro. Sunt permise incluziuni de culoare galbenă până la maro, pete ușoare, bule de aer și ușoară rugozitate a marginilor. Proprietăți
farmacologice Farmacodinamică
Remediu pe bază de plante pentru tuse. Are efect expectorant, mucolitic și bronhospasmolitic. Reduce vâscozitatea sputei și promovează evacuarea acesteia. Indicații de utilizare
Ca expectorant în terapia complexă a bolilor inflamatorii acute și cronice ale tractului respirator, însoțite de tuse cu spută greu de separat. Contraindicații
Hipersensibilitate la componentele medicamentului, precum și la plantele din familia Araliaceae, sarcină, alăptare, intoleranță la fructoză, copii sub 12 ani.

Cu precauție
Gastrita, ulcer peptic.

Utilizarea în timpul sarcinii și în timpul alăptării
Siguranța în timpul sarcinii și în timpul alăptării nu a fost stabilită. Din cauza lipsei de date privind siguranța utilizării extractului uscat de frunze de iederă la femeile însărcinate și în timpul alăptării, iedera Gerbion ® este contraindicată pentru utilizare la aceste grupuri de pacienți.
Nu sunt disponibile date privind efectul asupra fertilităţii.

Doze și mod de administrare
Adulți și copii cu vârsta de 12 ani și peste: 1 pastilă de 3 ori pe zi.
Tableta trebuie aspirată în gură până se dizolvă complet. Pastilele nu trebuie luate imediat înainte sau în timpul mesei.
In perioada de tratament cu iedera Gerbion ® se recomanda consumul unei cantitati suficiente de lichid sub forma de caldura (apa, ceai etc.), dar nu imediat dupa resorbtia tabletei.
Durata tratamentului este de 7 zile. Efectuarea unui al doilea curs este posibilă la recomandarea unui medic.

Efecte secundare
Sunt posibile reacții alergice și reacții de intoleranță individuală (erupții cutanate, mâncărimi ale pielii, dificultăți de respirație, reacție anafilactică). Au fost raportate reacții gastrointestinale (greață, vărsături, diaree) (frecvență necunoscută).
Dacă observați orice reacții adverse enumerate în instrucțiuni sau dacă acestea se agravează sau dacă observați orice alte reacții adverse care nu sunt enumerate în instrucțiuni, spuneți medicului dumneavoastră.

Supradozaj
Simptome: la administrarea de doze mari (de trei ori doza zilnică recomandată), se pot dezvolta greață, vărsături și diaree.
Tratament: retragerea medicamentului, terapie simptomatică.

Interacțiuni cu alte medicamente
Nu există raportări de interacțiuni medicamentoase ale medicamentului Gerbion® ivy cu alte medicamente. Medicamentul nu trebuie utilizat simultan cu medicamente antitusive care reduc formarea sputei, deoarece acest lucru face dificilă eliminarea sputei lichefiate.

Instrucțiuni speciale
Nu luați medicamentul Gerbion ® iederă în doze care depășesc cele recomandate în instrucțiuni.
În cazul afecțiunilor respiratorii, însoțite de dificultăți de respirație, febră, tuse prelungită sau spută amestecată cu sânge, trebuie să consultați imediat un medic.
Dacă nu există niciun efect asupra fundalului tratamentului cu medicamentul timp de 7 zile sau dacă starea se agravează, ar trebui să consultați un medic.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător KRKA
  • Țara producător Slovenia
  • Article 94690
Adăugat