Coșul este gol. Adăugați un produs

Anzibel ghimbir past. N10x2

Ce este Anzibel ghimbir şi pentru ce se utilizează
Anzibel ghimbir conţine o combinaţie a 3 substanţe active care acţionează asupra ameliorării temporare a simptomelor locale în afecţiunile inflamatoare şi infecţioase ale cavităţii bucale şi faringe. Preparatul are gust de ghimbir. Substanţele active ale acestui preparat acţionează completîndu-se una pe alta, şi anume: efectul antiseptic al clorhexidinei şi cel antiinflamator al enoxolonei acţionează asupra mucoasei orofaringiene şi plus efectul anestezic al benzocainei elimină discomfortul cauzat de iritarea locală a gîtului. Anzibel ghimbir se indică pentru ameliorarea temporară a simptomelor locale în afecţiunile inflamatoare şi infecţioase ale cavităţii bucale şi faringe: ulcere aftoase ale gurii, iritarea faringelui cauzată de agenți nocivi externi, cum ar fi tutunul, schimbări bruște de temperatură, praf, care pot duce la durere și sunt fără febră. Cum să utilizaţi Anzibel ghimbir
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descries în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Utilizarea la adulţi şi copii cu vîrsta de peste 12 ani
Doza recomandată este 8 pastile. Se va ţine câte o pastilă în gură până la dizolvare completă, cu un interval de 2-3 ore.
Utilizarea la copii de la 6 ani
Doza recomandată este de 6 pastile. Se va ţine câte o pastilă în gură până la dizolvare completă, cu un interval de 4-5 ore.
Nu se recomandă mestecarea sau înghiţirea pastilei. Are efect local şi se manifestă doar în contact cu zona afectată. Utilizaţi întotdeauna cea mai mică doză eficientă.
&În cazul acutizării simptomelor sau dacă acestea persistă după 2 zile de administare a preparatului, se recomandă adresarea la medic.
Dacă utilizaţi mai mult Anzibel ghimbir decât trebuie
Dacă aţi luat Anzibel ghimbir în doză mai mare decât trebuia, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Cele mai frecvente simptome ale supradozajului sunt: vorbire neclară,
somnolenţă, mers instabil, vederea confuză sau diplopie, vertij, excitație sau convulsii, acufene, creşterea transpiraţiei şi/sau tensiunea arterială scăzută. Având în vedere că acest medicament conţine enoxolonă, adiţional pot apărea simptome ca tensiune arterială ridicată şi edem (mâncărime din cauza retenției de lichide). Reacţii adverse posibile
Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. &În mod excepțional, reacții alergice generalizate și alterări digestive. Ca urmare a administrării medicamentului în doze mari și tratament continuu, pot apărea edeme (mâncărime datorate retenției de lichide) și hipertensiune arterială.
Este posibil să se schimbe culoarea dinților, în special la persoanele cu acumulare de plăci dentare. Această schimbare nu este permanentă și poate fi eliminată prin igiena orală. Plombele se pot schimba la culoare și acest fenomen poate fi permanent.
Poate apărea o percepție modificată a gustului.
Acest medicament poate provoca iritarea la nivelul gurii sau iritarea pe vârful limbii și aceste condiții sunt, în general, temporare, ca reacțiile alergice date de clorhexidină sau benzocaină.
Dacă observați că unele reacții adverse devin severe sau dacă aveți orice reacție adversă care nu este menționată în acest prospect, spuneți medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 92232
  • Țara producător Turcia
  • Producător Nobel
  • Cod medicament 0309160148
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat