Coșul este gol. Adăugați un produs

Viorica Set nr.1 Nordica Extra grija (Crema de zi+Crema de noapte)

Un cadou perfect pentru o femeie care o va ajuta sa-si mentina tenul sanatos si frumos pe durata sezonului rece. Produsele protejeaza tenul in perioada rece a anului, datorita continutului ridicat de ingrediente naturale hidratante, emoliente si calmante

-un cadou minunat cu ocazia sarbatorilor de iarna pentru o femeie la orice varsta
-produsele au fost elaborate sub control dermatologic
-produsele nu sunt testate pe animale
-produsele nu contin coloranti sintetici
-produsele nu contin substante chimice nocive

„Viorica Nordica”

O gama de produse pentru ingrijirea tenului, concepute special pentru sezonul rece.

Ingrediente:

Compozita generoasa pe baza de ulei de cocos regenereaza si protejeaza pielea impotriva conditiilor climaterice nefavorabile si actiunii temperaturilor scazute.

Crema de zi protectoare "Nordica"

Formula speciala pentru protectia complexa a tenului in sezonul rece contine ulei de cocos si lecitina vegetala care previn descuamarea, deshidratarea pielii si ii refac bariera protectoare.

Crema de noapte reparatoare "Nordica"

Combinatia speciala de ingrediente intensiv hidratante si emoliente – uleiul de cocos si acidul hialuronic vegetal – reduce considerabil descuamarea, asprimea si roseata, oferind tenului un aspect suplu si neted.

Descriere brand:

In producerea cosmeticelor Viorica-Cosmetic valorifica darurile naturii: plante unice care cresc in zone ecologic pure ale Moldovei, dar si plante din intreaga lume, recunoscute in industria internationala a frumusetii pentru efectele curative si de ingrijire a pielii si parului.
Tehnologiile moderne, tendintele contemporane in industria de profil impreuna cu ingredientele naturale constituie formula misiunii noastre.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Viorica Cosmetic
  • Article 94438
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat