Coșul este gol. Adăugați un produs

Dr.Theiss Eucalipt balsam 50g ung. N1

101,56 lei
104,70 lei
Adaugă în coş
Balsamul de eucalipt pentru răceala obișnuită a Dr. Tice este un preparat pe bază de plante, care este capabil să ofere acțiune antiinflamatoare, iritant local, expectorant, antiseptic, bronhodilatator și acțiune antitusivă..
Indicații pentru utilizarea balsamului de eucalipt al Dr. Thais
Balsamul de eucalipt este indicat pentru utilizare în boli infecțioase și inflamatorii ale tractului respirator superior și inferior, care sunt însoțite de spută dificil de separat. El este numit:
• Cu laringită;
• Cu faringită;
• Cu traheită;
• Cu bronșită.
Contraindicații
Utilizarea balsamului de eucalipt al medicamentului Dr. Tice este contraindicată în caz de hipersensibilitate detectată la pacient.
Pentru uz extern, ungeți pielea de pe piept și spate de trei ori pe zi și apoi la culcare. Puneți un prosop moale în locul lubrifierii și înfășurați o pătură deasupra. Țineți-vă cald.
Pentru inhalare, pregătiți o soluție în care dizolvați 10 mililitri de balsam într-un litru de apă fierbinte și, aplecându-vă peste recipient, acoperindu-vă capul cu un șervețel mare, inspirați vaporii timp de câteva minute..
În camera în care se află copilul mic, puneți un recipient cu o soluție deschisă pentru inhalare. Lăsați copilul să respire cu vapori vindecători.
https://bit.ly/3ndQJ7U
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Romania
  • Article 21018
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat