Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Gotu Kola capsule N60

Descrierea

Gotu Kola (Gotu Kola, Centella asiatica, Centella asiatica) este o plantă medicinală utilizată ca antioxidant și amplificator cognitiv. Conține triterpene-acești compuși au antioxidanți, proprietăți antiinflamatorii și antiapoptotice.
Gotu Cola conține două substanțe chimice specifice-triterpenoide și saponinele care îmbunătățesc aspectul pielii și vindecă rănile. Se întâmplă acest lucru datorită creșterii proliferării celulare (creșterea numărului de celule) și sintezei colagen în zona plăgii.
Extractul de castan de cal are antiinflamatoare puternice proprietăți și poate ajuta la ameliorarea durerii și inflamației cauzate de cronică insuficiență venoasă. De asemenea, poate ajuta cu alte boli, cum ar fi ca hemoroizi și infertilitate masculină cauzată de vene umflate. Extractul de semințe de struguri poate descuraja o varietate de bacterii, protejând organismul împotriva tulpinilor rezistente la antibiotice ale bacteriilor, a infecțiilor bacteriene alimentare, precum și a candidei. Protejează organismul împotriva daunelor cauzate de stresul oxidativ și inflamația, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății rinichilor. Ajută la bolile articulare și, de asemenea, stimulează producția de colagen.
421,20 lei
468 lei
Adaugă în coş

Specificații principale

  • Article 94223
  • Producător Balen
Adăugat