Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Vinni Terci Lapte cu ovăz și prebiotice 200g

Descrierea

Pentru copiii de la 5 luni, Cu prebiotice. Fără ulei de palmier. Porumbul de porumb este bogat în vitamine din grupa B, E, A, PP. O proprietate unică a porumbului este reducerea proceselor de fermentare în intestine. Terci din orez cu lapte și cu prebiotice diversifică meniul bebelușului de peste 5 luni și oferă impresii noi de gust.
Compoziție echilibrată: fără adăugarea de palmieri și alte uleiuri vegetale, nu conține OMG-uri, nu conține coloranți și conservanți, fără sare, ambalate în condiții speciale care asigură siguranța vitaminelor și mineralelor
Ingrediente importante pentru creștere și dezvoltare, 100% cereale naturale sunt o sursă de carbohidrați, proteine ​​vegetale și fibre dietetice. Laptele integral mărește valoarea nutritivă a terciului, fiind o sursă de proteine ​​și vitamine de înaltă calitate. 11 vitamine contribuie la creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului. Calciul este necesar pentru formarea oaselor și a dinților. Fierul asigură prevenirea anemiei cu deficit de fier. Iodul contribuie la dezvoltarea intelectuală a copilului. Prebioticele (inulina) ajută la normalizarea microflorei intestinale și la digestia confortabilă.
36,44 lei
45,55 lei
Adaugă în coş

Specificații principale

  • Producator Default

Produse asemănătoare

7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat