Coșul este gol. Adăugați un produs

Fasconal comp. N10x2

59,12 lei
60,95 lei
Adaugă în coş
Indicatii:
Fasconal este un analgezic utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor de intensitate moderata pâna la severa, cu diferite localizari: dureri de cap, migrena, nevralgii (dureri pe traiectul unui nerv), mialgii (dureri musculare), artralgii (dureri articulare), dureri dentare sau în sfera ORL, dismenoree (menstruatii însotite de dureri) si tratamentul starilor febrile.
Contraindicatii:
Alergie sau intoleranta la una din componente, intoleranta gastrica, porfirii hepatice; prudenta la renali, hepatici, anemici, in stari hemoragice si in conditii de hipoxie; se va evita in ultima luna a sarcinii si la copiii mici. Prudenta cand se asociaza cu anticoagulante cumarinice (risc de hemoragii) si cu sulfamide hipoglicemiante (risc de hipoglicemie). Codeina continuta figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi).
Compozitie:
Comprimate continand acid acetilsalicilic 200 mg, paracetamol 200 mg, cafeina anhidra 25 mg,
Fosfat de codeine hemihidrat 10 mg.
Efecte Adverse:
Eruptii cutanate alergice, fenomene de iritatie a mucoasei digestive si microhemoragii (prin acidul acetilsalicilic); administrarea prelungita de doze mari poate fi cauza de leziuni renale, leziuni hepatice si methemoglobinemie (prin fenacetina); constipatie, rareori dependenta (prin codeina).
Administrare:
Cate 1 comprimat la nevoie, 3-5 comprimate/zi.
Ambalaj, prezentare: Cutie cu 20 comprimate.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 78288
  • Țara producător România
  • Producător Gedeon Richter Romania SA
  • Cod medicament 0307353896
7 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat