Coșul este gol. Adăugați un produs

Feloran 1% 60g gel N1

PROPRIETATILE FARMACOLOGICE
Lansat pe piata farmaceutica in 1973, ketoprofenul este un AINS cu actiune analgezica, antiinflamatoare, antipiretica si antiagreganta datorita inhibitiei sintezei prostaglandinelor si stabilizarii membranelor lizozomiale. In artralgii reduce durerile articulare atat in repaus, cat si in timpul miscarilor, micsoreaza tumefierea matinala si rigiditatea articulatiilor, mareste volumul miscarilor. Efectul antiinflamator este resimtit peste o saptamana de tratament.
INDICATII
Poliartrita reumatoida, preparat de prima electie in spondiloartrita anchilozanta, spondiloartroza, coxartroza, artrita psoriazica, puseurile de guta, tendinitele, bursitele, tendovaginitele, durerile medii si moderate dupa interventiile stomatologice, ginecologice si chirurgicale, dismenorea primara.
Utilizare terapeutica: Antireumatica, initiala 150-300 mg divizata in 3-4 prize sau 75 mg de 3 ori pe zi sau 50 mg de 4 ori pe zi. Analgezica si antidismenoreica 50 mg de 4 ori pe zi (poate fi marita pana la 75 mg). Dozele pediatrice nu sunt stabilite. Formele topice se aplica in strat subtire pe regiunile dureroase o data sau de cateva ori pe zi.
CONTRAINDICATII
Ulcerul gastric si duodenal evolutiv sau in antecedente, insuficienta renala sau hepatica, astmul bronsic, lupusul eritematos sistemic, colita hemoragica, hemoragiile hemoroidale, hemofilia, urticaria, rinita acuta, polipii nazali, anemia, ciroza hepatica, bronhospasmul, stomatita, lupusul eritematos sistemic.
INTERACTIUNI CU ALTE MEDICAMENTE
Ketoprofenul potenteaza efectele anticoagulantelor, fibrinoliticelor, antidiabeticelor, antiagregantelor, creste toxicitatea glicozizilor cardiaci, efectele adverse ale altor AINS, preparatelor aurului, litiului, mielodepresivelor. Acidul acetilsalicilic ii mareste efectele adverse. Inhibitoarele enzimei de conversie, beta-blocantele si prazosina scad efectele ketoprofenului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 10895
  • Producator Medicamente
  • Țara producător Bulgaria
  • Producător Actavis
11 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat