Coșul este gol. Adăugați un produs

Actovegin 200mg sol.inj 40mg/ml 5ml N5

311,27 lei
320,90 lei
Adaugă în coş
Proprietati si eficienta
Actovegin este un extract deproteinizat din sange de vitel. Imbunatateste utilizarea oxigenului si favorizeaza aportul nutritiv la nivel celular.
Astfel sunt favorizate procesele care necesita aport crescut de oxigen, cum ar fi vindecarea plagilor. De asemenea creste aportul sanguin la nivelul zonelor tisulare ischemice.

Indicatii
In tratamentul afectiunilor metabolice si circulatorii cerebrale. Continuarea tratamentului injectabil si a perfuziilor din afectiunile metabolice si circulatorii cerebrale.

Dozare si mod de administrare
In lipsa prescriptiilor medicale, urmati cu strictete urmatoarele doze:1-2 drajeuri se iau cu putin lichid inainte de masa. De trei ori cate 2 drajeuri pe zi. Drajeurile vor fi administrate pe o perioada de 4-6 saptamani.

Contraindicatii
Produsul nu trebuie utilizat daca pacientul se cunoaste alergic la Actovegin sau medicamente similare.

Sarcina si alaptare
In timpul sarcinii Actovegin drajeuri de 200 mg vor fi administrate numai la prescriptia medicului. In timpul alaptarii nu exista contraindicatii de utilizare.

Precautii speciale
Daca exista contraindicatii sau apar efecte adverse, informati medicul. Informati-va medicul daca ramaneti insarcinata in timpul tratamentului cu Actovegin. Verificati data expirarii. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor!

Conditii de pastrare
Nu tineti medicamentul la temperaturi mai mari de 25 grade Celsius.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Țara producător Germania
  • Producător Nycomed
  • Article 14744
  • Article 14744
  • Țara producător Germania
  • Producător Nycomed
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat