Coșul este gol. Adăugați un produs

Myorix 30mg caps. N14

Indicații MIORIX eliminarea spasmului muscular, însoțită de dureri acute din sistemul musculo-scheletic, pe lângă un regim de activitate fizică limitată și exerciții de fizioterapie. Îmbunătățirea se manifestă prin eliminarea spasmelor musculare și a semnelor și simptomelor asociate, și anume durerea, sensibilitatea crescută și restricționarea mișcării.
Doza recomandată pentru adulți este de 15 mg (1 capsulă de Miorix 15 mg) o dată pe zi. Unii pacienți trebuie să mărească doza la 30 mg o dată pe zi (1 capsulă de Miorix 30 mg sau 2 capsule de Miorix 15 mg). Medicamentul se administrează în fiecare zi cam la aceeași oră. Nu se recomandă utilizarea Miorix mai mult de 2-3 săptămâni. Pacienți vârstnici (65 de ani și peste) . Studiile clinice privind utilizarea medicamentului Miorix la această categorie de pacienți sunt insuficiente. Nu se recomandă utilizarea Miorix la pacienții vârstnici. Pacienți cu insuficiență hepatică . Utilizarea medicamentului Miorix nu este recomandată pacienților cu insuficiență hepatică ușoară, moderată sau severă (vezi INSTRUCȚIUNI SPECIALE).
Contraindicații reacții de hipersensibilitate la componentele medicamentului, inclusiv reacții anafilactice, urticarie, umflarea feței și / sau a limbii, mâncărime. În caz de suspiciune de dezvoltare a reacțiilor de hipersensibilitate, utilizarea medicamentului Miorix trebuie întreruptă. Utilizare simultană cu inhibitori MAO sau în termen de 14 zile de la anulare. Criza hiperpiretică, convulsiile și decesul au fost observate la pacienții care au luat ciclobenzaprină (sau antidepresive triciclice similare din punct de vedere structural) simultan cu inhibitori MAO. În timpul fazei de recuperare după infarctul miocardic acut și în prezența aritmiilor cardiace și a tulburărilor de conducere, inclusiv blocaj sau insuficiență cardiacă congestivă. Hipertiroidism
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Default
  • Producător Takeda
  • Article 89217
  • Țara producător Australia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat