Coșul este gol. Adăugați un produs

Azinfexin 250mg comp. N6

62,71 lei
64,65 lei
Adaugă în coş
Ce este Azinfexin și pentru a se folosi
Azitromicina, substanța activă din Azinfexin face parte din grupul medicamentelor antibiotice macrolide. Acesta este utilizat pentru a trata infecții cauzate de anumite bacterii și alte microorganisme, unele infecții sunt enumerate mai jos:
-Infecții ale pieptului, gâtului și nazale (inflamație a bronhiilor, plămâni și sinuzită etc.)
-Infecții amigdalelor cauzate de Streptococcus pyogenes (amigdalită), în tratamentul de dureri gât (faringită), în prezența de alergie la penicilină
- Infectii ale urechii
-Infecții cutanate și ale țesuturilor moi (abces sau furuncul, etc.)
-Boli cu transmitere sexuală cauzată de un organism numit Chlamydia
-Ulcere ale țesuturilor moi cauzate de un microorganism numit Haemophilus ducreyi și infecții genitale necomplicate cauzate de un microorganism nonmultirezistent numit Neisseria gonorrhoeae, care nu sunt însoțiți de alte infecții. Cum sa luaţi Azinfexin

Luați întotdeauna acest preparat exact așa cum va spus medicul dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Doze/frecventa și durata administrării

Azinfexin trebuie administrat într-o singură doză zilnică. Durata tratamentului diferitelor infecții este menționată mai jos.
Adulti

Doza în tratamentul infecțiilor genitale necomplicate, sexual transmisibile cauzate de Chlamydia trachomatis, Haemophilus ducreyi sau Neisseria gonorrhoeae sensibilă este de 1000 mg, administrată ca doză orală unică. Pentru alte indicații doza totală este de 1500 mg, câte 500 mg pe zi, administrată trei zile. Doza în tratamentul faringitei/tonzilitei cauzate de Streptococcus pyogenes este de 500 mg în prima zi și 250 mg în ziua a doua până la a cincea, durata tratamentului constituie 5 zile.
mod de administrare

Pentru administrare orală. Comprimatele trebuie să înghiţite întregi.
Grup special de studii

Utilizarea la copii

Pentru copii cu masă corporală peste 45 de kg se vor administra dozele recomandate pentru adulti. Pentru toate indicațiile, cu excepția faringitei/tonzilitei, doza totală recomandată constituie 1500 mg, divizată în 3 zile (câte 500 mg pe zi). Doza în tratamentul faringitei/tonzilitei cauzate de Streptococcus pyogenes este de 500 mg în prima zi și 250 mg în ziua a doua până la a cincea, durata tratamentului constituie 5 zile. Copii cu masă corporală sub 45 de kg. Nu au fost stabilite eficacitate și siguranța azitromicinei pentru copii cu vârsta mai mici de 6 luni, de aceea nu se recomandă administrarea copiilor cu vârsta sub 6 luni.
Utilizarea la varstnici

La vârstnici se vor administra doze recomandate pentru adulti.
Insuficienţa renală

Nu se recomandă ajustarea dozei la copiii cu insuficiență renală ușoară până la moderată. La studii cu insuficiență renală severă azitromicina se va administra cu precauție.
Insuficienta hepatică

La copiii cu insuficiență hepatică ușoară până la moderată pot fi administrate aceleași doze ca și la îndeplinirea funcției hepatice normale. Preparatul nu se va administra la copiii cu insuficiență hepatică severă.
Dacă aveți impresia că efectul Azinfexin este prea puternic sau slab, discutați cu medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Dacă luați mai mult Azinfexin decât trebuie (supradozaj)

Dacă ați luat mai multe comprimate Azinfexin decât va fost indicat, poate să vă simțiți rău. În acest caz adresați-vă imediat la medic sau la departamentul de urgență a celui mai apropiat spital. Luaţi acest prospect şi comprimatele rămase pentru a arăta medicului. Dacă credeți că luați mai mult decât trebuie Azinfexin, consultați medicul dumneavoastră sau farmacistul.
Dacă uitaţi să luaţi una sau mai multe doze de Azinfexin

Dacă ați uitat să luați o doză, luați doza respectivă imediat ce vă amintiți. Luați doza următoare la ora recomandată. Nu luați o doză dublă pentru a compensa doza uitată.
Dacă încetaţi să utilizaţi Azinfexin

Dacă încetați să luați Azinfexin prea repede, infection poate reveni. Chiar dacă începeți să vă simțiți mai bine, este important să continuați tratamentul conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Nu întrerupeți administrarea Azinfexin fără consultarea medicului dumneavoastră. Dacă acest lucru are orice întrebări referitoare la medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Posibilitate de reacție adversă

Ca și alte medicamente, acest preparat poate provoca reacții adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Dacă observați apariția uneia sau a mai multor reacții descrise mai jos, anunțați imediat medicul dumneavoastră . Deși sunt foarte rare, simptomele pot fi severe.
-Bătăi neregulate ale inimii, dificultăți de respirație, amețeli sau senzație de leșin în timpul utilizării Azinfexin,
-Respirație șuierătoare bruscă,
-Dificultăți în respirație,
-Umflarea pleoapelor,
-Umflarea feței sau buzelor,
-Erupții cutanate sau mâncărime (în special care afectează întregul corp).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Deva Holding
  • Article 87895
  • Țara producător Turcia
  • Cod medicament 0108040601
Adăugat