Coșul este gol. Adăugați un produs

Viburcol 1.1g sup. N12

109,51 lei
112,90 lei
Adaugă în coş
Substanta activa:Chamomilla recutita D1, Solanum dulcamara D4,Atropa belladonna D2 si Plantago major D3 la 1,1 mg- Pulsatilla pratensis D2 - 2,2 mg, Calciu carbonicum Hahnemanni D8 - 4,4 mg.
Compozitia si forma de prezentare:supp. N12 in blister

Actiunea farmacologica: Viburcol - medicament homeopatic complex, care are efecte analgezice, anti-inflamatorii, proprietati sedative, spasmolitice si anticonvulsivante.

INDICATII
Febra, inclusiv a celor asociate cu eruptia dintilor- in tratamentul SARS si alte infectii necomplicate- tratamentul simptomatic al simptomelor dispepsie la copii, mai ales curge cu flatulenta- convulsii- inflamarea tractului respirator superior- boli inflamatorii ale aparatului genito-urinar, in special la femeile gravide.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
In afectiunile acute, supozitoriile Viburkol se aplica la fiecare 15-20 de minute, pana cand starea se imbunatateste, dar nu mai mult de 2 ore. Apoi 1 supozitor de 2 pana la 3 ori pe zi. Pentru copiii din prima luna de viata, folosirea este limitata la 1/4 de supozitorie la 4-6 ori pe zi. Pentru copiii de pana la 6 luni - 2 supozitorii Viburcol pe zi pentru afectiuni acute, urmate de 0.5 supozitorie de 2 ori pe zi. Tratamentul de la 3 la 14 zile, in functie de patologie.

CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea si intoleranta la oricare dintre componentele preparatului.

ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Cu precautie se administreaza femeilor gravidesi care lapteaza.
Conditii de Pastrare:Locul de depozitare de lumanari ar trebui sa fie protejat de lumina directa a soarelui si sa fie inaccesibile copiilor. Durata de depozitare este de 3 ani, cu temperaturi de pana la 25°C.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Germania
  • Producător Heel
  • Article 13351
  • Cod medicament 2200160010
12 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat