Coșul este gol. Adăugați un produs

Hepeel N 1.1ml sol.inj. N5

Compozitia si forma de prezentare: substantele active: 1 fiola 1,1 ml contine:
Chelidonium majus D6-1,1 mg, Phosphorus D5 - 0,55 mg, Veratrum album D5 - 2,2 mg, Citrullus colocynthis D5 - 3. 3 mg, Lycopodium clavatum D2 - 1,1 mg, Cinchona pubescens D2 - 1,1 mg, Myristica fragrans D3 - 1,1 mg, SilybummarianumDl -0,55 mg
» substantele ad juvante: clorura de sodiu, apa injectabila.
Descriere: proprietatile organoleptice si fizico-ehimice ale formei medicamentoase: solutie transparenta, incolora. tara miros.
Forma farmaceutica: Solutie injectabila.
Grupa farmacoterapeutica:
Preparat homeopatic combinat.
PROPRIETATILE FARMACOLOGICE:
Farmacodinamice. Preparatul poseda actiune hcpatoprotectoare,spasmolitica, coleretica, antiinflamatoare, antidiareica, care se bazeaza pe activarea sistemului de protectie al organismului si reglarea disfunctiilor in baza substantelor vegetale si minerale, care intra in compozitia preparatului.
Farmacocinetice. Nu a fost studiata.
INDICATII TERAPEUTICE
Dereglari functionale ale ficatului si veziculei biliare, afectiuni cronice si acute ale ficatului si cailor biliare (hiperbilirubinemia la nou-nascuti, hepatita cronica, ciroza, colecistita cronica, litiaza biliara, colangita), enterite si colite cronice, disbioza intestinala . Preparatul se administreaza in tratamentul complex al afectiunilor acute si cronice cutanate (reactii alergice. acnee, eczema).
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Doza la o priza: adulti si copii de la 6 ani - 1 fiola de 1,1 ml, copii pina la 1 an - 0,2 ml, de la 1 la 3 ani - 0,3 ml, de la 3 la 6 ani - 0,5 ml. Se administreaza intramuscular,subcutanat, intracutanat- in caz de necesitate se adminiastreaza intravenos (in bolus si in picaturi - tara dizolvare suplimentara, 50-60 pic/min) injectii, in punctele de acupunctura sau perorai de 1-3 ori pe saptamina. La administrarea perorala: se dizolva doza la o priza in 5-10 ml apa, solutia se bea, tinind-o citeva secunde in cavitatea bucala. La copii - continutul se administreaza cu ajutorul unei seringi dc insulina ,doza la o priza se administreaza intramuscular, subcutanat sau perorai, dizolvind continutul in 5 ml apa- continutul se pastreaza la temperatura camerei in loc ferit de lumina.
Durata tratamentului: 3-6saptamini.
Reactii adverse:
in anumite cazuri, ca rezultat al snesibilitatii individuale la componentii preparatului: (Chelidonium majus), (Silybum marianum), (Cinchona pubescens) sunt posibile reactii alergice. in acest caz, administrarea preparatuli se va stopa temporar, pina la disparitia manifestarii reactiilor alergice. La aparitia reactiilor alergice particulare,consultati-va cu medicul.
CONTRAINDICATII:
Hipersensibilitatea la componentii preparatului.
SUPRADOZAJ:
Nu sunt relatate cazuri de supradozaj.
PRECAUTII:
Luind in consideratie particularitatile evolutiei maladiei si starea bolnavului, medicul poate modifica durata curei de tratament si modul de administrare. in perioda de sarcina si alaptare preparatul se va administra individual, numai dupa consultarea medicului.
Interactiuni cu alte medicamente:
Este compatibil cu alte remedii medicamentoase.
----------------------------------
Prezentare ambalaj: 5 fiole cite 1,1 ml in cutie dc carton.
Pastrare: A se pastra la loc ferit de lumina, la temperatura camerei.
Anu se lasa laindemina copiilor!
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Germania
  • Producător Heel
  • Article 14660
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat