Coșul este gol. Adăugați un produs

Test pentru sarcina 'BB test' N1

Testele de tip bandă sunt cele mai simple, răspândite şi ieftine. Acestea trebuie introduse în recipientul în care aţi colectat urina până la linia indicată, apoi lăsate pentru un timp pe o suprafaţă orizontală. După 5 minute apare rezultatul sub formă de o line (nu sunteţi însărcinată) sau două linii (sunteţi însărcinată).

Testele de tip casetă determină sarcina după un principiu similar, deosebirea constând în faptul că bandeleta este inserată într-un corp rigid. Cu ajutorul pipetei se pun câteva picături de urină în zona de testare, iar după câteva minute puteţi citi rezultatul.

Testele de tip jet se consideră cele mai exacte, deoarece sunt cele mai sensibile. Un alt avantaj al acestor teste este simplitatea şi comoditatea de utilizare. Testele de tip jet nu necesită recipiente pentru colectarea urinei şi pipete, este suficient să îl apropiaţi de jetul de urină şi să aşteptaţi rezultatul.

Ce trebuie să ştiţi despre utilizarea testelor de sarcină:

Testele de tip bandă sau casetă este mai bine să le folosiţi dimineaţa, când vă treziţi, pentru că atunci urina este mai concentrată.
Testele de sarcină pot greşi, arătând atât un rezultat fals pozitiv, cât şi unul fals negativ. De aceea recomandăm să faceţi teste repetate sau să mergeţi la un laborator pentru efectuarea analizei de sânge.
Înainte de utilizare citiți cu atenţie instrucţiunile, orice greşeală, chiar şi cea mai mică, poate altera rezultatul.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Innotech Intern.
  • Producator Parafarmaceutica TVA 8%
  • Article 16398
Adăugat