Coșul este gol. Adăugați un produs

Naklofen DUO 75mg caps. N10x2

48,16 lei
49,65 lei
Adaugă în coş
Naklofen duo este un medicament antiinflamator nesteroidian. Manifestă efect antiinflamator și de ameliorare a durerii. Mecanismul principal de acțiune este inhibarea sintezei prostaglandinelor, molecule care cauzează inflamație, dureri și tumefiere. Naklofen duo este utilizat pentru tratamentul tuturor formelor de maladii reumatice și pentru ameliorarea durerii. Naklofen duo posedă efect imediat și prelungit.
Acest medicament este indicat pentru tratamentul maladiilor în care este necesară acțiunea antiinflamatoare și/sau analgezică:
- boli inflamatorii reumatice (artrită reumatoidă, spondiloartrite, alte artrite);
- reumatism degenerativ al articulațiilor și coloanei vertebrale (artroză, spondiloză);
- artrite induse de microcristale (gută și pseudogută);
- reumatism extra-articular (periartrită, bursită, miozită, tendinită, sinovită);
- probleme ginecologice (dureri și crampe menstruale, după naștere, dacă mama nu alăptează la sân);
- alte stări dureroase (în traumatisme, după intervenții dentare și chirurgicale, în colici biliare și renale).
Luați întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza uzuală pentru adulți și copii cu vârsta peste 14 de ani este de 1 capsulă de două ori pe zi; doza de întreținere este de 1 capsulă o dată pe zi. Pacienții pot fi tratați cu o singură formă a medicamentului sau cu o combinație, însă trebuie să fie luată în considerare doza zilnică totală de 150 mg. Dacă simptomele sunt foarte severe (mai ales dimineața), pacientul poate, pentru o elasticitate mai scurtă de timp, lua întreaga doza zilnică de Naklofen duo (2 capsule) la o priză.
Utilizarea la copii și adolescenți
Naklofen duo nu este potrivit pentru utilizare la copii și adolescenți cu vârsta sub 14 ani.
Dacă ați luat mai mult Naklofen duo decât trebuie
Discutați imediat cu medicul dumneavoastră sau farmacistul. Ingerarea unui număr mai mare de capsule cel mai frecvent conduce la agravarea reacțiilor adverse din partea tractului gastrointestinal, rinichilor, ficatului și sistemului nervos central (greață, vărsături, dureri epigastrice, amețeli, zgomote în urechi și iritabilitate, eventual, de asemenea, vărsături cu sânge (hematemeză), scaune de culoare neagră din cauza sângerări la nivelul tractului gastrointestinal superior (melenă), tulburări de conștiință, depresie respiratorie, convulsii și insuficiență renală).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 13646
  • Țara producător România
  • Cod medicament 0400200422
Adăugat