Coșul este gol. Adăugați un produs

Bral sol. inj.2500mg+10mg+0,1mg/5ml N5

DESCRIEREA PREPARATULUI
Lichid transparent, incolor sau cu nuanta usor galbuie. INDICATII TERAPEUTICE
- Spasme musculare dureroase asociate cu tulburari statice și funcționale ale coloanei vertebrale;
- perioada postoperatorie dupa intervenții chirurgicale pentru prolaps de disc sau osteoartrita de șold;
- dureri cu caracter spasmodic sau colici, în special la nivelul tractului gastrointestinal, canalelor biliare, tractului urinar sau organelor genitale feminine. Preparatul nu trebuie administrat în caz de dureri ordinare. Bral® sub forma injectabila trebuie administrat numai în cazul în care administrarea comprimatelor nu este posibila.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Pe parcursul administrarii intravenoase sau intramusculare, care trebuie efectuata lent (cel mult 1 ml/min.), în poziție orizontala a pacientului, trebuie monotorizate tensiunea arteriala, frecvența contracțiilor cardiace și a respirației.
În cazul în care este suspectata intoleranța la analgezice, la debutul administrarii trebuie testata reacția la preparat: injectarea se oprește dupa primele 0,1-0,2 ml și se monitorizeaza reacția pacientului timp de 1 sau 2 minute. Înainte de administrare soluția trebuie încalzita pâna la temperatura corpului și nu trebuie amestecata cu alte soluții injectabile. Adulți și adolescenți cu vârsta de peste 15 ani Se administreaza în doza 2-5 ml, însa cantitatea totala administrata nu trebuie sa depașeasca 10 ml (de ex., 2 ori câte 5 ml) pe zi.

CONTRAINDICATII
- Hipersensibilitate la medicamentele cu conținut de pirazolone (metamizol sodic, izopropilaminofenazona, propifenazona, fenazona), fenilbutazona, pitofenona, fenpivirina sau alți excipienți; - afecțiuni metabolice (porfirie hepatica, deficit congenital de glucozo-6-fosfat dihidrogenaza (G6PD); - tahiaritmie; - glaucom cu unghi îngust; - hipertrofie de prostata cu tendința de acumulare a urinei reziduale; - stenoza mecanica în tractul gastrointestinal; - megacolon; - colaps; - porfirie acuta; - angina stabila sau instabila.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 77185
  • Țara producător India
  • Cod medicament 1300260189
Adăugat