Coșul este gol. Adăugați un produs

SBA Hepasept caps. N60

Un ficat bolnav ne provoacă o mulțime de suferințe care durează ani de zile Greutate și durere în hipocondrul drept, apetit scăzut, greață și tulburări ale scaunului - aceasta nu este o listă completă a simptomelor bolilor ficatului și ale sistemului biliar - dischinezia vezicii biliare și colecistită cronică. Adesea, aceste patologii sunt asociate cu hepatită cronică, pancreatită, modificări ale compoziției și proprietăților bilei. Medicamentele utilizate în mod obișnuit în astfel de condiții sunt concepute pentru a normaliza funcțiile ficatului, vezicii biliare și ale tractului biliar, precum și pentru a avea un efect general benefic. Cele mai de succes în această sarcină sunt medicamentele fabricate din materiale vegetale, cunoscute pentru efectul lor blând, blând asupra organismului și, în același timp, eficiență ridicată. Unul dintre aceste medicamente este HEPAPHIL,
HEPAPHIL - sănătate naturală Acțiunea GEPAPHIL are ca scop restabilirea funcției hepatice, creșterea rezistenței organului la efectele distructive ale virusurilor hepatice, normalizarea activității funcționale, precum și stimularea regenerării și refacerii celulelor hepatice. Combinația de componente active ale HEPAFILA oferă efecte hepatoprotectoare (restaurează și întărește celulele hepatice), coleretice, antitoxice, antioxidante și antiinflamatorii, practic fără efecte secundare. Stimulează formarea bilei și favorizează scurgerea acesteia, reglează digestia și acționează ca antiinflamator, antiulcerist și analgezic, prevenind colicile hepatice.
GEPAPHIL este un agent de curățare profundă rapid și convenabil care ajută la prevenirea efectelor efectelor nocive asupra ficatului. Ingredientele active ale HEPAPHIL ajută ficatul să scape de toxine la nivel celular. Adică, există o curățare profundă - curățarea celulelor și nu numai a ficatului, ci a întregului organism! Această detoxifiere este calea către recuperarea generală și întărire. Și după cum știți, curățarea organismului și eliminarea substanțelor nocive este recomandabilă pentru menținerea sănătății.
Combinația dintre efectele atât de importante ale medicamentului GEPAFIL, cum ar fi refacerea celulelor hepatice și o scădere a activității virusurilor hepatice, face posibilă tratarea eficientă chiar și a bolilor precum hepatita și ciroza hepatică. Prin urmare, în prezent, medicamentul GEPAPHIL este o alternativă în tratamentul multor boli hepatice. HEPAPHIL este un medicament exclusiv natural care nu este doar eficient, ci și absolut sigur, deoarece practic nu are efecte secundare.
ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! GEPAFIL a fost testat clinic în clinicile de top din Moldova, unde s-a acumulat o experiență pozitivă a utilizării sale în tratamentul hepatitei. GEPAFIL practic nu are restricții de vârstă. Poate fi luat atât de copii de la 3 ani, cât și de bătrâni. Cereți GEPAFIL în farmacii! Înainte de a utiliza GEPAFILA, vă recomandăm să citiți instrucțiunile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 79209
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat