Coșul este gol. Adăugați un produs

Linkus Plus 120ml sirop

55,68 lei
57,40 lei
Adaugă în coş
DESCRIEREA PRODUSULUI

Linkus Plus sirop 120 ml

Compozitia si forma de prezentare: Linkus Plus 120ml de sirop expectorant in sticle de culoare inchisa, intr-o cutie de carton.
Actiunea farmacologica: Linkus - medicament care contine ingrediente active de origine vegetala. Linkus are proprietati anti-inflamatorii, mucolitic, antipiretic si antispastic actiune. Ingredientele active de droguri creste activi tatea secretorie a epiteliului si stimularea activitatii locomotorii a epiteliului de cilii. Ingredientele active care alcatuiesc preparatul reduce iritarea membranelor mucoase ale tractului respirator ca urmare are efect anestezic local.
INDICATII
Medicamentul este utilizat ca monoterapie sau in asociere cu alte medicamente pentru boli inflamatorii ale tractului respirator, inclusiv faringita acuta si cronica, traheita si bronsita.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Este destinat pentru uz oral. Siropul nu trebuie sa fie diluat cu apa. Medicamentul este administrat, indiferent de mese. Durata tratamentului si doza stabilita de catre medicul curant pentru fiecare pacient in parte.
Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani, de obicei, pe 10 ml (2 lingurite) de 3-4 ori pe zi.
Copiii cu varsta intre 7 si 12 ani, de obicei, atribuite la 5 ml (1 lingurita) de 4 ori pe zi.
Copiii cu varsta intre 2 si 6 ani este de obicei prescris 5 ml (1 lingurita) de trei ori pe zi.
Copiii cu varsta intre 6 luni - 1 an este de obicei prescris 2,5 ml (1/2 lingurita) de 3-4 ori pe zi.
Durata tratamentului este de obicei de la 3 la 7 zile.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitate individuala la medicament.
Medicament nu este utilizat pentru tratamentul copiilor mai mici de 6 luni, din cauza lipsei de date privind siguranta si eficacitatea la aceasta grupa de varsta.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Preparatul este in general bine tolerat. In cateva cazuri, pot dezvolta reactii alergice, inclusiv eruptii cutanate, prurit, urticarie si angioedem.
Conditii de Pastrare: Medicamentul ar trebui sa fie depozitat intr-un loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui, la o temperatura de 15 grade la 25 de grade.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 45073
  • Cod medicament 0307140669
3 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat