Coșul este gol. Adăugați un produs

De nol 120mg comp. film. N112

Indicații de utilizare
Medicamentul este utilizat pentru diferite boli ale stomacului și duodenului, care sunt însoțite de leziuni ale membranei mucoase, inclusiv:
- ulcer peptic al stomacului și duodenului cauzat de Helicobacter pylori, inclusiv ulcerul peptic al stomacului și duodenului;
- gastrita si gastroduodenita acuta si cronica, inclusiv cele asociate cu Helicobacter pylori;
- leziuni ale mucoasei gastrice rezultate în urma terapiei cu antiinflamatoare nesteroidiene;
- dispepsie functionala, neasociata cu afectiuni organice ale tractului gastrointestinal;
- medicamentul este, de asemenea, utilizat pentru a trata pacienții care suferă de sindromul colonului iritabil, care este însoțit de o încălcare a scaunului.
Mod de aplicare
Medicamentul este utilizat pentru tratamentul adulților și copiilor cu vârsta peste 14 ani. Durata cursului de tratament și doza de medicament sunt determinate de medicul curant individual pentru fiecare pacient, în funcție de natura bolii.
De obicei, se prescriu 4 comprimate de medicament pe zi. Se recomanda ca doza zilnica sa fie impartita in 2 sau 4 prize.
Conform primei scheme de administrare a medicamentului, luați 1 comprimat cu 30 de minute înainte de masă (inclusiv trei mese pe zi) și 1 comprimat la culcare.
Conform unui regim alternativ, luați 2 comprimate de medicament cu 30 de minute înainte de masă de 2 ori pe zi (dimineața și seara).
Comprimatul se recomandă a fi înghițit întreg, fără a mesteca sau zdrobi, bea multă apă. Nu este recomandat să luați comprimatele cu lapte. Durata cursului de tratament este de obicei de 4 până la 8 săptămâni. După încheierea administrării medicamentului, nu se recomandă administrarea de medicamente care conțin bismut timp de 2 luni.
Dacă rezultatele testelor microbiologice arată prezența Helicobacter pylori, se recomandă terapia complexă după una dintre următoarele scheme:
De-Nol - 1 comprimat cu 30 de minute înainte de masă de 2 ori pe zi;
Claritromicină - 500 mg de 2 ori pe zi;
Amoxicilină - 1000 mg de 2 ori pe zi.
Durata cursului de tratament este de 1-2 săptămâni.
De-Nol - 1 tabletă cu 30 de minute înainte de masă de 2 ori pe zi;
Tetraciclină - 500 mg de 4 ori pe zi;
Metronidazol - 500 mg de 3 ori pe zi;
Preparate din grupul de inhibitori ai pompei de protoni (omeprazol, lansoprazol etc.) într-o doză standard.
Durata cursului de tratament este de 1-2 săptămâni.
După finalizarea cursului de terapie combinată, este posibil să se continue tratamentul cu De-Nol pentru a accelera regenerarea membranei mucoase a stomacului și a duodenului. În acest caz, medicamentul este luat conform schemei standard. Trebuie remarcat faptul că durata totală a terapiei cu De-Nol nu trebuie să depășească 8 săptămâni. Contraindicații
- Creșterea sensibilității individuale la componentele medicamentului;
- luarea de medicamente care conțin bismut;
- În timpul sarcinii și alăptării;
- disfuncție renală severă;
- medicamentul nu este prescris copiilor sub 14 ani.
Sarcina:
medicamentul este contraindicat pentru utilizare în timpul sarcinii.
Dacă este necesar să se prescrie medicamentul în timpul alăptării, este necesar să se rezolve problema întreruperii alăptării.
Interacțiune cu alte medicamente:
laptele, alimentele și antiacidele reduc eficacitatea De-Nol. Se recomandă respectarea unui interval de cel puțin 30 de minute între administrarea subcitratului de bismut și a antiacidelor. Se recomandă să luați medicamentul cu cel puțin 30 de minute înainte de masă.
Medicamentul nu este utilizat simultan cu alte medicamente care conțin bismut, deoarece utilizarea simultană a mai multor medicamente cu bismut crește riscul de reacții adverse, inclusiv riscul de a dezvolta encefalopatie.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 15356
  • Țara producător Olanda
  • Producator Medicamente
  • Cod medicament 200290089
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat