Coșul este gol. Adăugați un produs

Gastal comp. N6x10

159,08 lei
164 lei
Adaugă în coş
Ce este Gastal și pentru ce se utilizeazăGastal este un medicament combinat care neutralizează acidul oral , care neutralizează excesul de acid gastric, eliminând astfel aciditatea excesivă a sucului gastric și afecțiunile pe care le provoacă. Comprimatele Gastal conțin gel de hidroxid de aluminiu-carbonat de magneziu și hidroxid de magneziu .Gastal este utilizat pentru tratamentul simptomatic al acidității crescute a sucului gastric, cu sau fără arsuri la stomac, asociat cu ulcer gastric și / sau duodenal, inflamație a stomacului, boală de reflux gastroesofagian sau hernie esofagiană.Efectul Gastal durează aproximativ 2 ore.
Gastal este utilizat la adulți și copii de la vârsta de 12 ani. Cum să luați GastalLuați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Dacă nu sunteți sigur, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.Doza recomandată este:Pentru adulți și copii de la 12 ani

Luați 1-2 comprimate de 4 până la 6 ori pe zi (nu luați mai mult de 8 comprimate pe zi mai mult de 2 săptămâni), aproximativ o oră după masă și la culcare.

Lăsați comprimatul să se dizolve în gură înainte de a înghiți. În acest fel, medicamentul începe să funcționeze mai repede și eficacitatea acestuia crește.Nu este necesară ajustarea dozei pentru arsurile la stomac, dar mesele nu trebuie luate în considerare.Nu există recomandări de dozare pentru pacienții vârstnici sau pacienții cu insuficiență hepatică.Nu luați mai mult de 6 ori pe zi.Poate fi utilizat până la 2 săptămâni fără prescripția medicului.Durata tratamentului este determinată individual.

Utilizare la copii și adolescenți
A nu se utiliza la copii cu vârsta sub 12 ani. Posibile efecte secundareAcest medicament , la fel ca toate medicamentele , poate provoca reacții adverse, deși nu apar la toate persoanele:Cu frecvență necunoscută: dureri abdominaleFoarte rare: hipermagnezemie. S-a găsit după utilizarea pe termen lung la pacienții cu funcție renală

afectarea.Dacă se utilizează doza recomandată, reacțiile adverse sunt rare. O doză mai mare poate provoca greață, diaree sau constipație. O reacție de hipersensibilitate este foarte rară.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator <>
  • Țara producător Croatia
  • Producător Pliva
  • Article 15085

Produse asemănătoare

Adăugat