Coșul este gol. Adăugați un produs

Allochol comp. film. N50

Ce este Allochol şi pentru ce se utilizează

Allochol-medicament pe bază de plante, care constă din următoarele componente: bilă uscată, pulbere de usturoi uscat, frunze de urzică, cărbune activat. Este utilizat pentru patologia biliară. Allohol este un preparat pe bază de plante, care este folosit pentru adulti. Allocholul este utilizat ca parte a unui tratament complex de colecistita cronică (inflamaţie a vezicii biliare), dischinezie a vezicii biliare, sindromului postcolecistectomic (simptomele după îndepărtarea chirurgicală a veziculei biliare), constipaţiei atonice (tonusul muscular a intestinului scăzut), colesteroza biliară (depunerea de colesterol anormal în ţesuturi). Cum să luaţi Allochol

Nu vă administraţi singur acest medicament. Allochol vi se va administra de către un medic. Medicamentul este luată după o masă. Numărul de zile sau de săptămâni în care vi se va administra Allocholul depinde detipul bolii pe care o aveţi.

Instrucţiuni pentru utilizarea corectă

Adulţilor li se indică câte 1-2 comprimate de 3-4 ori pe zi după mesă timp de 3-4 săptămâni. Ulterior-câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi după mesă timp de 1-2 luni. La necesitate cura de tratament se repetă de 2-3 ori cu interval de 3 luni între curele de tratament. Primele semne de ameliorare clinică apar la a 5-8 zi de la iniţierea tratamentului (diminuarea durerilor în hipocondrul drept, dispariţia fenomenelor dispeptice).

Copii

Acest medicament nu se administrează copiilor.

Dacă luaţi mai mult Allochol decât trebuie

Este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple. Dacă vi se pare că vi s-a administrat mai mult Allochol decât trebuie întrebaţi imediat personalul medical, pentru a lua măsurile necesare.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la utilizarea acestui medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă uitaţi să luaţi Allochol

Dacă aţi uitat să luaţi o doză din medicamentul dumneavoastră, nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată. Doza uitată trebuie administrată numai dacă intervalul de timp pînă la următoare doză este sufficient de lung. Luaţi doza următoare la momentul obişnuit.

Dacă încetaţi să luaţi Allochol

Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră înainte de a întrerupe utilizarea acestui medicament. Administrarea neregulată sau întreruperea prea devreme a tratamentului pot compromite rezultatul tratamentului sau pot duce la revenirea bolii, a cărui tratament este mai dificil. Vă rugăm să urmaţi instrucţiunile medicului dumneavoastră. Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.Reacţii adverse posibile

Ca toate medicamentele, Allochol poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Dacă aveţi o reacţie adversă, adresaţi-vă unui medic. Reacţii adverse foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane), care sunt:

-reacţii alergice,

-diaree.

Reacţii adverse sunt foarte rare şi neînsemnate.

Raportarea reacţiilor adverse

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Ucraina
  • Article 14961
  • Producător Borsceagov
  • Cod medicament 9200700633
Adăugat