Coșul este gol. Adăugați un produs

Cerucal 10mg comp. N50

Indicatii: Tulburari de motilitate in portiunea superioara a tractului gastrointestinal, de ex: pirozis, esofagita de reflux (iritarea esofagului prin reflux al sucului gastric), senzatie de nervi la stomac si stenoze pilorice de cauza functionala (ingustarea orificiului de evacuare al stomacului).
Greturi, senzatie de voma si varsaturi (in afectiuni hepatice si renale, traumatisme craniene si cerebrale, migrene si intolerante la medicamente). Gastropareza diabetica (astenia musculara a stomacului la diabetici). Pregatirea tubajului duodenal si jejunal, evitarea eliminarii continutului gastric si facilitarea tranzitului substantei de contrast la nivelul intestinului in cazul examenelor radiologice gastrointestinale.
Substanta activa: Metoclopramidhidroclorid.
Actiune terapeutica: Medicament antiemetic, cu actiune pe tractul gastrointestinal.
Compozitie: O fiola contine ca substanta farmaceutic activa 10,54 mg metoclopramidhidroclorid, corespunzator la 10 mg metoclopramidhidroclorid anhidru, in 2 ml solutie injectabila. Alte componente: 0,25 mg natriumsulfit H2O-liber; clorura de sodiu, edetat de sodiu 2 H2O, apa distilata, dioxid de carbon. O tableta contine ca substanta farmaceutic activa 10,54 mg metoclopramidhidroclorid, corespunzator la 10 mg metoclopramid anhidru. Adjuvanti: Gelatina, amidon de cartofi, lactoza 1 H2O, stearat de Mg, dioxid de Si precipitat, talc, natriu ne carboximetilamilopectiva.
Contraindicatii: A nu se administra metoclopramid in urmatoarele situatii: cazuri de hipersensibilitate cunoscuta la aceasta substanta; in feocromocitom (tumori medulosuprarenale); in ocluzii intestinale mecanice; in perforatii intestinale si sangerari in sfera gastrointestinala; in tumori secretante de prolactina; la pacientii suferind de epilepsie sau la cei cu tendinta la convulsii (tulburari motorii extrapiramidale); in primul trimestru de sarcina si in perioada de alaptare; la sugari si copii mici pana la varsta de 2 ani. La copii intre 3 si 14 ani, ca si in al 2-lea si al 3-lea trimestru de sarcina, se poate administra metoclopramid numai dupa stabilirea foarte riguroasa a indicatiei si a raportului riscuri/beneficii. La pacientii cu insuficienta renala trebuie redusa doza.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 14945
  • Țara producător Germania
  • Cod medicament 1300390152
9 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat