Coșul este gol. Adăugați un produs

Choliver comp. film. zah. N100

184,30 lei
190 lei
Adaugă în coş
Efecte:
Choliver, hepatoprotector natural, cu actiune coleretica, diuretica, cu efect antiinflamator si antitoxic. Contine turmeric, extract de bila si anghinare.
Choliver are urmatoarele indicatii:disfunctii hepatobiliare (dischinezie biliara, colangita, colecistita), profilaxia formarii de calculi biliari, ulcerul gastroduodenal (remisie), constipatii cauzate de disfunctii biliare, hiperlipidemia, intoxicatii cu substante toxice pentru ficat, hepatita cronica, pancreatita cronica.

Beneficii:
Mentine sanatatea si functionarea normala a ficatului;stimuleaza secretia bilei si evacuarea acesteia; favorizeaza procesul de digestie si pasajul alimentar prin intestin;faciliteaza transportul si metabolismul acizilor grasi in celule;contribuie la detoxificarea organismului prin actiunea de legare a apei si, ulterior, de eliminare a toxinelor;protejeaza membrana celulara la nivelul structurilor hepatice, impiedicand patrunderea in celula a substantelor hepatotoxice;asigura suportul unui raspuns imun corespunzator;
favorizeaza regenerarea celulelor hepatice;ajuta la mentinerea valorilor normale ale colesterolului si trigliceridelor, contribuind la asigurarea unui tranzit intestinal normal.

Mod de administrare:
Inainte de masa, cu o cantitate suficienta de apa (1-2 pahar).
Adulti: cate 2-4 tablete de 3 ori pe zi.
Copii intre 4 si 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Durata curei: 10-20 zile.

Contraindicații:
Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului; ocluzia cailor biliare, insuficienta hepatica acuta.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 83540
Adăugat