Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

Normarin Baby 150ml N1

Descrierea

Compozitie : Soluție sterilă
tamponată fi ziologică (
0,9%) de sare de mare.
Indicatii : Pentru igiena nazală zilnică a sugarilor și copiilor mici. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită, sinuzită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Normarin Baby acționează prin fl uidifi carea mucusului și spălarea căilor nazale de particule străine cum ar fi particulele de praf, polen și alți alergeni. Aceasta ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale. Normarin Baby nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. Persoanele care suferă în mod frecvent de rinite sau sinuzite pot sesiza că utilizarea regulată a Normarin Baby ajută la scăderea consumului de medicamente.
Normarin Baby are cea mai mică presiune posibilă în recipient. Din această cauză are un sistem de pulverizare blând și poate fi utilizat începând cu vârsta de 0 luni.
Administrare : Conform necesității individuale. Recomandări în caz de congestive nazală: se administrează în primele momente ale dimineții, înainte de mese și seara la culcare. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 2-4 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des. Normarin Baby nu are restricții referitor la frecvența administrărilor.
Pentru copii cu vârsta de la 0 luni și adulți.Pentru copii cu vвrsta de la 0 luni:
1. Așezați copilul pe spate într-o poziție stabilă.
2. Întoarceți capul copilului într-o parte, introduceți cu blândețe piesa nazală în nara superioară (vezi desenul). Apăsați scurt pe piesa nazală.
3. Lăsați soluția să curgă în afara nării, luând mucusul odată cu ea. Pentru drenarea nării este posibil să utilizați un aspirator nazal. Înainte de a utiliza un aspirator nazal consultați medicul.
4. Repetați pentru cealaltă nară, capul copilului fi ind întors pe cealaltă parte.
5. Ștergeți cu un șervețel de hârtie.
6. Spălați piesa nazală în apă cu săpun, clătiți cu apă caldă și uscați.
Pentru copii mai mari și adulți:
Introduceți cu blândețe piesa nazală într-o nară și exercitați presiune 1-2 secunde. Sufl ați nasul. Repetați și pentru cealaltă nară. Normarin Baby poate fi utilizat sub orice unghi. Totuși, cel mai bine este să vă aplecați deasupra unui bazin de spălare pentru a ține capul înclinat pe oparte și pentru a introduce piesa nazală în nara care este în poziția cea mai ridicată.Utilizarea acestui dispozitiv (piesei nazale) de către mai multe persoane ar putea răspândi infecții. Spălați piesa nazală în apă cu săpun și clătiți cu apă caldă după fi ecare utilizare. Cel mai bine folosiți fl acoane individuale pentru fi ecare membru al familiei.
Utilizarea la copiii cu vârsta sub 6 luni se va efectua strict conform indicațiilor și copiii vor fi supravegheați.
Nu înclinați niciodată capul copilului pe spate astfel încât secrețiile să nu se scurgă în gât.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Reactii adverse : Normarin Baby nu are contraindicații și nu sunt cunoscute reacții adverse la acesta.
Pastrare : A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
• Recipient presurizat: poate exploda dacă este încălzit. A nu se găuri sau arde, chiar și după utilizare. A se feri de căldură/ scântei/ fl ăcări deschise/ suprafețe încinse. - Interzis fumatul.
• A se proteja de lumina solară.
• A nu se expune la temperaturi care depășesc 50 °C (122 °F).La temperatura camerei. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe cutie (flacon).
198,90 lei
221 lei
Adaugă în coş Comandă imediat

Specificații principale

  • Producator Aurena Laboratories
  • Article 88251
  • Țara producător Suedia
Normarin Baby 150ml N1

Produse asemănătoare

Adăugat