Coșul este gol. Adăugați un produs

Normarin Sinus spray nazal 150ml

235,71 lei
243 lei
Adaugă în coş
Compozitie : Apă de mare naturală sterile hipertonică (diluată până la 2,3% cu apă purifi cată).
Indicatii : Pentru a ajutala ameliorarea congestiei nazale în caz de sinuzită, rinită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.
Pentru fluidifi carea mucusului, îndepărtarea mucusului încărcat cu bacterii, precum și a particulelor străine cum ar fi praful, polenul și alți alergeni.

Apa de mare hipertonică 2,3% ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale. Pulverizarea viguroasă ajută la spălarea și irigarea profundă a cavității nazale.
Normarin Sinus nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii. Persoanele care suferă în mod frecvent de rinite sau sinuzite pot sesiza că utilizarea regulată a Normarin Sinus ajută la scăderea utilizării de medicamente cum sunt vasoconstrictoarele nazale.
Administrare : Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 2-3 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.Pentru copii cu vârsta de la 3 ani și adulți.
Țineți recipientul poziționat sub orice unghi, introduceți cu blândețe piesa nazală într-o nară și apăsați timp de 1-2 secunde. Sufl ați nasul. Repetați și pentru cealaltă nară.• Utilizarea acestui dispozitiv (piesei nazale) de către mai multe persoane ar putea răspândi infecții. Spălați piesa nazală în apă cu săpun și clătiți cu apă caldă după fi ecare utilizare. Cel mai bine folosiți fl acoane individuale pentru fi ecare membru al familiei.
• Recipient presurizat: poate exploda dacă este încălzit. A nu se găuri sau arde, chiar și după utilizare. A se feri de căldură/ scântei/ fl ăcări deschise/ suprafețe încinse. - Interzis fumatul.
Reactii adverse : Normarin Sinus nu are contraindicații și nu sunt cunoscute reacții adverse la acesta. Datorită concentrației saline hipertonice, la câteva secunde după administrare poate fi observată o senzație ușoară de arsură la nivelul mucoasei nazale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
• A se proteja de lumina solară.
• A nu se expune la temperaturi care depășesc 50 °C (122 °F).La temperatura camerei. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe cutie (flacon).
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Aurena Laboratories
  • Producător Cosmosol SRL
  • Article 88249
  • Țara producător Italia
Adăugat