Coșul este gol. Adăugați un produs

A ferin Hot 500mg+60mg pulb.sol.orala N10

INDICAŢII TERAPEUTICE

A-ferin® forte este indicat în tratamentul gripei, răcelii şi altor infecţii respiratorii acute însoţite de următoarele simptome: congestie nazală,prurit nazal, cefalee, dureri musculare, dureri în gât, fatigabilitate, febră, rinită, lăcrimare şi prurit ocular.

CONTRAINDICAŢII

A-ferin®forte comprimate este contraindicat pacienților cu hipersensibilitate la unul din componentele preparatului. Nu se admite administrarea concomitentă cu inhibitorii MAO. Terapia cu inhibitorii MAO va fi suspendată cu 2 săptămâni înainte de iniţierea terapiei cu A-ferin® forte.

SUPRADOZAJ

La supradozarea preparatului sunt posibile: cefalee, vertij, nervozitate, confuzie, halucinaţii, convulsii şi aritmii. Tratament: în primele 16 ore se va administra cărbune activat sau antidotul specific al paracetamolului, N-acetilcisteina. În intoxicaţie severă se recurge la hemodializă sau hemoperfuzie. Se recomandă monitorizarea nivelurilor aminotransferazelor.

ATENŢIONĂRI ŞI PRECAUŢII SPECIALE DE UTILIZARE

La pacienţii cu afecţiuni hepatice, renale, cardiace, pulmonare şi anemie terapia cu Aferin® forte se va efectua sub supraveghere medicală. În caz dacă timp de 3 zile starea clinică nu se ameliorează, este necesară consultaţia medicului. Durata administrării preparatului nu va depăşi 7 zile. Administrarea preparatului la copiii sub 12 ani este contraindicată. Se va evita administrarea concomitentă a băuturilor alcoolice din cauza potenţării efectului sedativ.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producator Medicamente
  • Producător Dr.Hans Roseman
  • Article 45096
Adăugat