Comanda Online ridică în farmacie Livrare rapidă în Chișinau și regiuni

SBA Supradyn Junior N30

Descrierea

Supradyn Junior reprezinta un supliment alimentar de vitamine, minerale si lecitina care sustine dezviltarea sanatoasa a copiilor cu varste suprinse intre 4 si 12 ani. Pe parcursul diferitelor perioade de crestere copiii au nevoie de un aport adecvat de substante nutritive. In anumite conditii: aport insuficient, apetitscazut, perioada de covalescenta, efort fizic si psihic intens, necesarul de micronutrienti este mult crescut.
Supradyn Junior prin formula sa completa contribuie la mentinerea in forma a copiilor de regim alimentar sau de consum energetic crescut. O tableta masticabila de Supradyn Junior combina toti micronutrientii esentiali pluslecitina, importanti in crestere, dezvoltare fizica si psihica sanatoasa.
In particular Supradyn Junior ofera: - Vitaminele din frupul B esentiale in metabolizarea glucidelor, proteinelor, lipidelor si in transformarea hranei in energie.Lecitina, un ingredient natural important in buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorie.Vitamina C naturala, plus zinc, cupru,fier si vitamina A pentru intarirea imunitatii. Aroma de portocale si mandarina.
Compozitie
Un ursulet gumat Supradyn Junior contine:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacina) 9 mg
Biotina 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg
Mod de administrare
Copii 4 – 12 ani, un ursulet gumat pe zi
110,34 lei
116,15 lei
Adaugă în coş

Specificații principale

  • Producator Suplimente alimentare
  • Article 77812
  • Producător Bayer Consumer
  • Article 77812
  • Producător Bayer Consumer
Adăugat