Coșul este gol. Adăugați un produs

Specchiasol Epid Tus Junior sirop 100ml

237,60 lei
264 lei
Adaugă în coş
Compoziția: Miere de eucalipt, propolis E. P. I. D. ® titrat la 3 % polifenoli, Mirt titrat frunze, Mirt frunze ulei esențial, ulei esențial de lămâie, portocale dulci ulei esential.
Proprietăți și acțiune:Propolis E. P. I. D. ® are proprietăți antibacteriale, antivirale, antifungice, antiinflamatore, imunostimulante.
Mierea de Eucalipt are efecte antiseptice, bactericide, antifungice, antivirale, antifebrile, expectorante și se folosește în bolile respiratorii, bronșite, tusă convulsivă, pleurezie, dar şi în gripă, răceli şi sinuzită.
Mirtul este util pentru bunăstarea nasului și gâtului, și favorizeaza fluidizarea secrețiilor bronșice, trateaza tusea acută și cronică, are calități tonice și balsamice.
Siropul Epid Tus Junior are o formulare care îl face deosebit de potrivit pentru copii, deoarece nu conține alcool, conservanți, coloranți artificiali și arome.
Indicații: Afecțiuni ale tractului respirator însoțite de tuse.
Doze și Mod de administrare: 3 lingurițe (15 ml) pe zi, între mese, ca atare sau diluat într- un pic de apă sau suc .
Contraindicații: Hipersensibilitatea la componentele preparatului.
Reacții adverse: La administrarea în doze recomandate reacții adverse nedorite nu au fost depistate.
Forma de prezentare: Flacon 100 ml
Statutul legal: Fără prescripție medicală.
Avertizări: Suplimentele alimentare nu sunt considerate substituenți ai unei diete variate, echilibrate sau al unui mod sănătos de viață la. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. A se păstra la temperatura camerei, în ambalaj original, pentru a fi protejat de lumină și umiditate. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
A se consuma de preferinţă până la vezi pe cutie.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 87127
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat