Coșul este gol. Adăugați un produs

Evoluderm Mască pentru păr Huile Precieuse 150ml (16284)

Dacă sunteți îngrijorat de îngrijirea părului și îl considerați unul dintre cele mai bune accesorii ale unei adevărate doamne, măștile de îngrijire sunt probabil un atribut indispensabil al colecției de produse cosmetice. Cu toate acestea, găsirea instrumentului ideal nu este întotdeauna ușor. Căutați în continuare pe cele mai bune? Puteți stopa căutările! Masca Evoluderm Huile Precieuse de la marca franceză de produse cosmetice naturale Evoluderm a fost creată special pentru firele uscate și epuizate care necesită o reabilitare imediată. Răsfățați buclele cu cea mai bună grijă! Instrumentul este ambalat într-un tub convenabil, care este confortabil de utilizat nu numai acasă, ci și pentru a-l lua cu dvs. într-o călătorie. Dozatorul de înaltă calitate vă permite să aplicați cu atenție cantitatea potrivită de mască și să nu exagerați. Preparatul cu o consistență delicată cremoasă are o aromă delicată, este distribuit uniform pe suprafața buclelor, acționează repede, este ușor de spălat. Formula este îmbogățită cu trei tipuri de uleiuri - argan, alge maro și camelie. Acțiunea combinată intensifică și hrănește părul din interior. După prima utilizare a măștii, firele devin surprinzător de netede, puternice și radiante.

Cum se utilizează: aplicați masca pe părul umed, apoi întindeți pe întreaga lungime a firelor. Spălați produsul în câteva minute cu apă caldă.

Ingrediente: Water, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Cera Alba, Cetyl Palmitate, Parfum, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Sodium Borate, Stearic Acid, Synthetic Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Linalool, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Citronellol, 5-Bromo-5-Nitro-1, 3-Dioxane, Sodium Benzoate, Caramel, Cl 19140, Cl 14700.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Brand Evoluderm
  • Producător Evoluderm
  • Țara producător Franta
  • Article 88700
  • Tip produs cosmetic tonic și apă micelară
  • Zona acțiune scalp și păr
  • Zona acțiune scalp și păr
  • Tip păr uscat și degradat
  • Afecțiune păr mască
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat