Coșul este gol. Adăugați un produs

CADOUL DE BUN VENIT

Regulamentul official al programului “CADOUL DE BUN VENIT PE www.felicia.md

SCȚIUNEA 1. Organizatorul și informarea publicului

Acest program este organizat și desfășurat de Birivofarm SRL, cu sediul în mun. Chişinău, str. Puşkin, 28, ap.16, IDNO 1002600040933, reprezentată prin directorului Sturza Natalia, care activeză în baza Statutului (denumita in continuare “Organizatorul”). Participantii la program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial stă la dispoziția oricărui participant la Program, pentru consultare, apelați la linia fierbinte: 022 32 33 33. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificari în mod public.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFĂȘURARE A PROGRAMULUI

Programul “CADOUL DE BUN VENIT PE www.felicia.md” este organizat doar în mediul online pe pagina www.felicia.md.

SECTIUNEA 3. DURATA PROGRAMULUI

Programul “CADOUL DE BUN VENIT PE www.felicia.md” a fost lansat la data de 25 februarie 2022 și are durată nedeterminată. Organizatorul are dreptul să hotarască în orice moment încetarea sau modificarea programului. Înștiințarea referitoare la încetarea programului va fi afișată de Birivofarm SRL cu cel puțin 15 zile înainte de data încetării programului pe pagina oficială www.felicia.md, într-un loc vizibil. Programul se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului regulament.

SECTIUNEA 4. CONDIȚIILE Și PAȘII DE PARTICIPARE

Orice persoană care nu are un cont personal pe felicia.md si nu a mai facut o comanda online pe această pagină poate beneficia de “Bonus de bun venit pe www.felicia.md”.

Etapele pentru obțirea “Cadoului de bun venit”:

Pasul 1.

La accesarea paginii felicia.md apare casuța  “CADOU DE BUN VENIT”. Pentru a primi cadoul este necesara accesarea butonului “PRIMEȘTE”.

*Remarca: Clientul nu poate beneficia de “CADOU DE BUN VENIT” daca clientul are un cabinet personal . Oferta este valabila doar pentru clientii noi, fara cabinet personal pe felicia.md

Pasul 2

Urmăm indicațiile pentru crearea unui cabinet personal

Pasul 3

Dupa accesarea butonului „Conectați-vă” apare o casuta care permite să mergeți mai departe. Este necesar de apasat pe butonul „Continuați” pentru a merge mai departe.

Pasul 4 

După accesarea butonului ,,Continuați,, vom fi redirectionați înapoi pe pagina principală www.felicia.md.

Pasul 5

La accesarea butonului “PRIMEȘTE” apare o căsuță cu un mini chestionar. Pentru a beneficia de reducere suplimentară pe felicia.md este necesară completarea acestui chestionar.

Pasul 6

După accesarea butonului “Primește Promocod” pe ecran apare o casuță “Am expediat codul tău promo prin SMS”

Pasul 7 

La numarul de delefon indicat în chestionar este expeiat sms-ul cu codul de reducere. Și link care produsele la care poate fi aplicat acest cod de reducere.

 

SECTIUNEA 5. FOLOSIREA BONUSULUI DE BUN VENIT

Bonusul de bun venit se foloseste la comanda online de produse cu bulină verde de pe felicia.md, în momentul în care se finalizează comanda se aplica promocodul în coșul cu produse. Promocodul ofertă 10% reducere suplimentară. Adică în cazul în care produsul are 10% reducere standart pe felicia.md, cu ,,CADOUL DE BUN VENIT,, reducerea se dublează. Promocodul este valabil 72 ore.

Reducerea suplimentara nu se aplica la produsele fara bulina verde și nu se apliă dupa ce promocodul a expirat.

SECTIUNEA 6. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin aplicarea bifei în formular, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Prin aplicarea bifei la formularul de înscriere, participantul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei Birivofarm SRL, precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii conform politicii Birivofarm SRL, în scopuri statistice iar în situația în care v-ați dat acordul prin completarea formularului de inrolare în programul de Card Frumos, le vom utiliza și pentru acțiuni de marketing direct, pentru profilare și pentru a primi materiale informative de la rețeaua de farmacii Felicia și partenerii din program.

Conform legii nr 133/2011, privind protecția datelor cu caracter personal, informațiile colectate se vor prelucra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate mai sus.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit oricarui participant la program pe pagina oficială www.felicia.md. Pentru informații suplimentare, se poate apela Serviciul Linia Fierbinte – 022 32 33 33, sau accesa adresa www.felicia.md. Prin participarea la acest Program, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze termenelor și condițiilor prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la prezentul Program “CADOU DE BUN VENIT PE www.felicia.md” se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de la sediul Organizatorului.

Adăugat