Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA OLIOSEPTIL Bronches caps. N15

135 lei
150 lei
Adaugă în coş
OLIOSEPTIL® Bronches este un complex de uleiuri esențiale 100% pure și naturale și chemotipate, microemulsionate pe un suport de ulei de măsline, presat la rece, în capsulă vegetală. Acest complex conține în special ulei esențial de Eucalyptus radiata, care ajută la curățarea bronhiilor, și uleiuri esențiale de Cimbru și Pin silvestru, care contribuie la igienizarea și funcționarea optimă a sistemului respirator, pentru o acțiune complementară.
Ingrediente: Emulgator: lecitină de soia; Capsulă vegetală (hipromeloză); Complex sinergizat de uleiuri esențiale definite botanic și biochimic, 100% pure: Eucalyptus radiata (frunze), Cinnamomum camphora (frunze), Cinnamomum zeylanicum (scoarță), Myrtus communis (crenguțe), Origanum majorana (plantă cu flori), Thymus vulgaris (plantă cu flori), Pinus sylvestris (ace); ulei de măsline presat la rece. Fără gluten.
Mod de administrare: câte 1 capsulă dimineața, la prînz și seara înainte de masă timp de 5 zile. Pentru persoanele cu predispunere, se administrează anticipat: 1 capsulă pe zi într-un program de 15 zile care se repetă de câteva ori pe an.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
  • Article 103586
Adăugat