Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA OLIOSEPTIL Gorge-Larynx pastile pentru gât cu miere și eucalipt N24

139,50 lei
155 lei
Adaugă în coş
Supliment alimentar pe bază de extracte din plante, miere de Manuka, propolis, uleiuri esențiale, cupru și vitamina C cu îndulcitori. Fără aspartam. Conține zaharuri prezente în mod natural (miere de Manuka).
Recomandat adulților pentru a calma și curăța gâtul iritat, Pastile Gorge-Larynx Olioseptil® au fost special formulate din extracte de plante și uleiuri esențiale, vitamine și minerale, riguros selectate pentru acțiunile lor complementare:
Extractele de Cimbru, Nalbă și Salvie* calmează gâtul și au un efect benefic asupra faringelui și a corzilor vocale (laringele). Extractul de nalbă ameliorează, de asemenea, iritația în gât, în timp ce extractul de salvie acționează favorabil asupra răgușelii, iar extractul de cimbru ajută la combaterea răcelii și calmează tractul respirator.
Uleiurile esențiale de Eucalipt și Mentă igienizează și susțin funcționarea optimă a sistemului respirator.
Cuprul și Vitamina C contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.
Mierea de Manuka oferă dulceață pastilelor pentru gât și laringe.
Ingrediente: Agent de încărcare: izomalt (poliol), extracte de plante (salvie, cimbru, erysimum, nalbă), uleiuri esențiale energizate 100% pure și naturale, din punct de vedere botanic și definit biochimic (eucalipt, mentă, lămâie), miere de Manuka, vitamina C, aromă naturală, extract de propolis, îndulcitor: acesulfam de potasiu, sulfat de cupru. Fără gluten.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 103588
  • Țara producător Franța
  • Producător INELDEA SAS
Adăugat