Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA OLIOSEPTIL Sinus caps. N15

135 lei
150 lei
Adaugă în coş
Supliment alimentar pe bază de uleiuri esențiale.
OLIOSEPTIL® Sinus este un complex de uleiuri esențiale 100% pure și naturale și chemotipate, microemulsionate pe un suport de ulei de măsline presat la rece, în capsulă vegetală. Acest complex conține în special ulei esențial de mentă, care participă la igienizarea și funcționarea optimă a sistemului respirator.
Ingrediente: Emulgator: Lecitină de soia; Capsulă vegetală (hipromeloză); Complex sinergizat de uleiuri esențiale definite botanic și biochimic, 100% pure: Rosmarinus officinalis (vârfurile înflorite), Abies siberica (ace), Melaleuca quinquenervia (frunze), Cinnamomum camphora (frunze), Mentha arvensis (frunze), Citrus limonum (coaja), Eugenia caryophyllus (cuișoare); ulei de masline presat la rece. Fără gluten.
Mod de utilizare: câte 1 capsulă dimineața, la prînz și seara înainte de masa timp de 5 zile. Pentru persoanele cu predispunere, se administrează anticipat: 1 capsulă pe zi într-o cură de 15 zile care se repeta de cîteva ori pe an.
Recomandări: A se consuma de preferință înainte de data indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se feri de căldură și umiditate. Consumați ca parte a unei alimentații variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Se recomandă să nu depășiți doza recomandată. Se recomandă adulților peste 15 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează fără aviz medical.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 103590
  • Producător INELDEA SAS
  • Țara producător Franța
Adăugat