Coșul este gol. Adăugați un produs

INELDEA PEDIAKID Vitamina D3 ursuleti gumati N60

148,50 lei
165 lei
Adaugă în coş
 Vitamina D 100% de origine naturală;
 2 ursuleți gumați pe zi = 100% aport de vitamina D3;
 Fără gelatină de origine animală;
 Participă la creșterea și dezvoltarea normală a oaselor copiilor;
 Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar a copiilor;
Oferă copilului cele mai bune surse concentrate de nutrienți și ingrediente active cu efect fiziologic. Laboratoarele INELDEA au dezvoltat PEDIAKID®: o gamă de produse formulate conform cerințelor de calitate, eficiență și siguranță specifice copilului. Materiile prime conținute în gama PEDIAKID® sunt riguros selectate pentru proprietățile lor recunoscute și pentru acțiunea sa blândă. Ursuleții gumați PEDIAKID® Vitamina D3 sunt ideale pentru a suplimenta dieta regulată și optimizarea aportului de nutrienți esențiali, într-o formă practică și jucăușă, apreciată de copii.
Ingrediente: Sirop de glucoză, zahăr din trestie de zahăr, agent de gelifiere: pectină, acidifianți: citrat de potasiu, acid citric; aromă naturală, concentrat de suc din morcov negru, agent de glazurare: ceară de carnauba (uleiuri de nucă de cocos și rapiță), vitamina D3 de origine naturală.
Fără gluten - Fără lactoză - Fără alergeni - Fără gelatină de origine animală – Fără arome și coloranți artificiali – Fără conservanți
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător INELDEA SAS
  • Article 103600
  • Țara producător Franța
  • Article 103600
  • Producător INELDEA SAS
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat