Coșul este gol. Adăugați un produs

Eucerin Sun Kids Spray pentru copii (piele sensibilă) SPF 50+ 200ml

681 lei
Adaugă în coş
Eucerin Sun Kids Spray pentru copii (piele sensibilă) SPF 50+ 200ml

Eucerin Sun cu Advanced Spectral Technology combină filtrele UVA/B pentru o protecție sporită împotriva razelor UV și Licochalcona A pentru neutralizarea radicalilor liberi induși de razele UV.
Studiile clinice și dermatologice au demonstrat: eficacitate și compatibilitate excelente pentru pielea sensibilă a copiilor și pielea atopică.
Mod de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare. Nu pulverizați direct pe față. Evitați inhalarea. Aplicați în cantitate generoasă înainte de expunerea la soare și reaplicați frecvent, în special, după înot, transpirație pentru a menține nivelul de protecție optimal. Prin reducerea cantității aplicate se reduce considerabil protecția solară. Nu vă expuneți timp îndelungat la soare chiar dacă utilizați produse cu protecție. Expunerea excesivă reprezintă un risc pentru sănătate. Nu expuneți bebelușii și copii la razele solare directe. Protejați-i prin haine corespunzătoare și folosiți protecție solară. Pulverizați produsul în palmă și apoi aplicați pe pielea bebelușului.
Importator: "Rihpangalfarma" SRL, str. N.Milescu Spătarul,36. mun Chișinău
Tel: (+373) 22 606 127
Termen de valabilitate indicat pe ambalaj
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Spania
  • Producător Beiersdorf
  • Article 103337
4 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat