Coșul este gol. Adăugați un produs

Zebinix 800g comp.30

1 927,15 lei
1 986,75 lei
Adaugă în coş
Indicatii: Zebinix face parte dintr-un grup de medicamente numite antiepileptice, folosite pentru a trata epilepsia, o stare în care cineva prezintă convulsii repetate sau crize convulsive.

Administrare : Adulți - Doza obişnuită de întreţinere este de 800 mg o dată pe zi. Copii cu vârsta peste 6 ani - Doza iniţială este 10 mg pe kg greutate corporală, administrată o dată pe zi timp de una sau două săptămâni. În funcţie de răspunsul la Zebinix, doza poate fi crescută cu 10 mg pe kg greutate corporală, la intervale de una sau două săptămâni, până la 30 mg pe kg greutate corporală
Zebinix este destinat administrării orale. Înghiţiţi comprimatul cu un pahar de apă. Comprimatele Zebinix pot fi luate cu sau fără alimente. Dacă aveți dificultate la înghițirea comprimatului întreg, puteți zdrobi comprimatul și adăugați-l la o cantitate mică de apă sau sos de mere și luați toată doza imediat. Comprimatul poate fi divizat în doze egale.
Reactii adverse : instabilitate sau senzaţie de rotire sau de plutire; greaţă sau vărsături; durere de cap; diaree; vedere dublă sau înceţoşată; dificultate de concentrare; lipsa energiei sau oboseală; tremurături; erupţie trecătoare pe piele; analizele de sânge indică o valoare scăzută a sodiului în sânge; apetit scăzut; dificultăţi ale somnului; dificultăţi în coordonarea mişcărilor (ataxie); creștere în greutate.
Contraindicatii : alergie la acetatul de eslicarbazepină, la alţi derivaţi ai carboxamidelor (de exemplu carbamazepină sau oxcarbazepină, medicamente folosite pentru a trata epilepsia) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament ; bloc atrioventricular de gradul doi sau trei).
Pastrare : Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe blister, pe flacon şi pe cutie după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.Acest medicament nu necesită condiţii speciale de păstrare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Portugalia
  • Article 95006
  • Producător Bial
  • Cod medicament 9200700570
Adăugat