Coșul este gol. Adăugați un produs

NBL Solemar Baby 100ml spray nazal

228 lei
240 lei
Adaugă în coş
NBL Solemar Baby spray nazal 100ml
NBL Solemar Baby conține soluție izotonică cu proprietăți benefice ale sărurilor minerale și oligoelemente din apa de mare.
NBL Solemar Baby spray nazal cu apă de mare izotonică conține apă naturală de mare izotonică diluată echivalent cu soluție de clorură de sodiu de 0,9% .
Este un dispozitiv medical, produs prin tehnologia pungă cu supapă, nu conține vreun gaz propulsor, conservanți, aditivi chimici și/sau medicamente. Este 100% natural.
Recomandări de folosire
Ajută la ameliorarea congestiei nazale și respirării mai ușoare la copii. Curăță cavitatea nazală, infundată cu mucus, înmoaie și elimină mucusul ( secrețiile uscate), normalizează respirația copilului. Asigură eliminarea secrețiilor și/sau alergenilor prin spălarea și curățarea zilnică a nasului, reducând riscul de infectare a canalului nazal. Ajută la hidratarea mucoasei nazale fără tulburarea pH-ului fiziologic, iar rezolvând problema nasului uscat, restabilește funcțiile mucoasei nazale.
Influențează pozitiv în tratamentul rinitei alergice, sinusitei, răcelii și gripei și recuperarea după intervenții chirugicale nazale.
Contraindicații
NBL Solemar baby nu se va utiliza la nou născuți cu vârsta mai mică de 1 luni, decât la recomandarea medicului. Se va utiliza cu precauție la copiii cu hipersensibilitate la apa de mare. Utilizați un flacon doar pentru un copil. Soluția nu se utilizează în formă injectabilă. Presiunea flaconului de NBL Solemar baby este redusă în jumătate. Indicat copiilor cu recomandarea medicului sau farmacistului.
Atenționări și precauții
Inainte de utilizare, citiți cu atenție informația cu privire la NBL Solemar Baby. Dacă aveți întrebări, consultați medicul sau farmacistul. Informați medicul imediat dacă copilul dumneavoastră are alergie la vreun medicament sau la apa de mare. Când se aplică pe mucoasa nazală iritată, poate apărea senzația de arsură sau furnicături. Nu procurați dacă ambalajul este deterioarat sau dezasamblat.
Condiții de păstrare
Păstrați la temperatura camerei, până la 250C. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu utilizați după data de expirare indicată pe ambalaj. Având în vedere că nu conține vreun gaz propulsor sau conservanți, nu este inflamabil sau explozibil. Nu expuneți ambalajul la lumina directă a soarelui, la temperaturi mai mari de 50oC. Nu perforați flaconul și nu aruncați în foc.
Se prezintă sub formă de flacon de aluminiu de 100ml, cu pungă pe supapă, dispozitiv de pulverizare de culoare albă, capac de protecție și instrucții de utilizare în cutie de carton.
Marcaj CE
Deținător: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S., Istanbul, Turcia.
Producător: Iyon Sag.Med. Koz. Ith. Ihr ve San. Tic. Ltd. Sti, Umraniye, Istanbul, Turcia.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 102718
  • Producător Nobel
  • Țara producător Turcia
  • Cod medicament 0
Adăugat