Coșul este gol. Adăugați un produs

B.Well Tensiometru digital automat pentru braț (MED-53)

1 084,50 lei
1 205 lei
Adaugă în coş
Tensiometru digital de brat cu manseta comfort (22-42 cm), cu tehnologie de masurare a tensiunii arteriale in timp ce se umfla manseta si cu detectare a aritmiilor.

Caracteristici:
– indicator control manseta – semnalizeaza daca presiunea in manseta nu creste normal
– cablu microUSB pentru alimentarea la curent (neinclus in pachet)
– memorie pentru 90 masuratori
– scala de indicare a tensiunii arteriale
– detectarea aritmiei pulsului
– Tehnologia Intellect Active – asigură o măsurare rapidă și delicată. Tensiometrul efectuează o măsurătoare în timpul umflării cu aer și se reglează în funcție de fiecare utilizator, determinând nivelul individual de pompare a manșetei.
Ambele functii permit un control mai bun al calitatii masurarii si reduc semnificativ posibilile erori ce ar putea aparea
– geantă de depozitare
– indicator privind autonomia bateriei

Pachetul contine:
– tensiometru
– manseta comfort 22-42 cm
– 4 baterii
– manual utilizare
– certificat garantie 2 ani

Tensiometrul automat MED-53 produs de compania B.Well este un dispozitiv destinat persoanelor moderne pentru care contează precizia și confortul.
Tehnologia Intellect Active inovatoare va permite efectuarea unei măsurători precise, rapide și minuțioase. Tensiometrul automat MED-53 efectuează măsurătoarea în timpul umflării cu aer și se reglează în funcție de fiecare utilizator, determinând nivelul individual de pompare a manșetei.
Tensiometrul funcționează pe baza unui adaptor micro USB standard (neinclus in pachet) sau a patru baterii AAA. Pentru a opera modelul MED-53, puteți utiliza un adaptor certificat de la telefonul sau tableta dvs.
Efectuarea unei măsurători devine confortabilă în medii cu orice nivel de luminozitate datorită afișajului cu lumină de fundal. Tehnologia de detectare a aritmiei pulsului permite detectarea pulsului neregulat într-o fază incipientă. Scala privind nivelurile tensiunii arteriale vă permite să evaluați rezultatele imediat.
Modelul MED-53 este prevăzut cu o funcție specială privind verificarea poziției manșetei. Precizia măsurătorii depinde nu doar de un tensiometru fiabil, ci și de poziția corectă a manșetei și de tehnica de măsurare. Tensiometrul produs de compania B.Well va verifica dacă manșeta este aplicată corect și va afișa erorile.
Manșeta produsă de compania B.Well are o formă anatomică de evantai pentru o fixare strânsă și o măsurare precisă. Vă puteți monta singur(ă) manșeta produsă de compania B.Well cu ușurință. Manșeta universală, mărimea M-L, pentru o circumferință a părții superioare a brațului de 22-42 de cm este adecvată persoanelor cu constituții diferite.

Modelul MED-53 nu este doar un tensiometru precis, ci și elegant. Dispozitivul are un design modern, un monitor mare și o dimensiune compactă. Dispozitivul este însoțit de o geantă de depozitare practică și este ușor de depozitat sau de luat într-o călătorie.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător B.Well
  • Țara producător Elveția
  • Article 101501
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat