Coșul este gol. Adăugați un produs

Detoxy-Zeo caps. N35

99,75 lei
105 lei
Adaugă în coş
DETOXY-ZEO – remediu de origine minerală, ce contribuie la detoxifierea organismului, menținerea stării funcționale normale a tractului intestinal și restabilirea pH-ului organismului.

PROPRIETĂȚI

Zeoliții sunt minerale microporoase cunoscute pentru proprietățile adsorbante.

Zeolit-clinoptilolit este cea mai cunoscută specie de zeoliți cu multiple efecte pozitive datorită capacității acestuia de a absorbi și, prin urmare, de a facilita eliminarea din organism a toxinelor, radicalilor liberi și substanțelor nocive, cum ar fi metalele grele, amoniacul sau alte molecule mici din tractul gastro-intestinal, reducând și absorbția lor în organism. Zeolit-clinoptilolitul nu afectează homeostazia oligoelementelor și a micronutrienților, ci acționează selectiv asupra metalelor grele și a substanțelor toxice. Administrat oral, suplimentul cu conținut de zeolit-clinoptilolit are un impact pozitiv asupra microbiomului intestinal. Acesta întărește peretele intestinal și funcționează ca un antioxidant prin captarea radicalilor liberi și reducerea formării speciilor reactive de oxigen. Zeolit-clinoptilolit este un excelent agent detoxifiant, antioxidant și antiinflamator.

Efectul detoxifiant este atribuit capacității de adsorbție al zeolit-clinoptilolitului. Acesta are o afinitate ridicată față de amoniac ce este produs ca un deșeu în organism în timpul metabolismului proteinelor, transformat de ficat în uree și eliminat ulterior prin rinichi. Dietele bogate în proteine și patologiile cu fermentație proteică excesivă, precum intestinul iritabil și colita ulceroasă duc la o creștere a producției de amoniac. În rezultat, apar frecvent simptome intestinale, cum ar fi greață, crampe intestinale, vomă și diaree, iar eliberarea unei cantități mai mare de amoniac în intestin induce o funcție hepatică și renală slabă.

Zeolit-clinoptilolitului reduce concentrația de amoniac și îmbunătățește integritatea barierei intestinale, scăzând concentrațiile de zonulină, un marker al permeabilității intestinale crescute și, în plus, are efecte pozitive asupra senzațiilor de greață și a diareei.

Efectul antioxidant se bazează pe capacitatea zeolit-clinoptilolitului de a folosi ioni metalici prezenți în structura sa ca co-factori pentru activarea enzimelor antioxidante, fiind un rezultat al efectului detoxifiant la nivelul intestinal și sistemic.

Efectul antiinflamator se datorează acțiunii zeolit-clinoptilolitului asupra țesuturilor limfoide intestinale, având un impact pozitiv asupra florei intestinale, indus de acțiunea directă asupra florei intestinale, prin reducerea numărului de Escherichia coli și creșterea, în paralel, a numărului de Lactobacillus acidophilus, deasemenea stimulând sistemul imunitar.

Purificând mediul intern al corpului uman, zeolit-clinoptilolitul menține homeostazia microbiomului intestinal, ameliorând astfel bunăstarea generală a pacientului.



RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

DETOXY-ZEO se adminstrează pentru:

eliminarea toxinelor, metalelor grele și pesticidelor din organism;
echilibrarea pH-ului organismului;
reducerea simptomelor de greață, diaree și a infecțiilor intestinale;
detoxifierea și purificarea organismului;
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor și țesuturilor;
mărirea randamentului fizic şi psihic;
îmbunătățirea funcțiilor hepatice și renale;
funcționarea normală a sistemului imunitar;
potențarea efectelor benefice în chimioterapie și reducerea efectelor secundare severe.


MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE

Se administrează pe cale orală, cu 30 minute înainte de mese, cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 200 ml). Nu se recomandă înlocuirea apei cu alte lichide.

Copii cu vârsta:

– 7-11 ani câte 1 capsulă de 2 ori pe zi (dimineața și seara).

– 12-17 ani câte 1 capsulă dimineaţa şi 2 capsule seara.

Adulți câte 2 capsule dimineaţa şi 3 capsule seara.

Durata administrării este de 1 lună. La necesitate cura poate fi repetată de 2 ori pe an sau la recomandarea medicului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Vitapharm-com
  • Article 101275
  • Țara producător Moldova
2 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat