Coșul este gol. Adăugați un produs

Eucalivit 45mg caps. N30

93,10 lei
98 lei
Adaugă în coş
EUCALIVIT – remediu de origine vegetală, ce contribuie la menținerea stării funcționale normale a căilor respiratorii. Recomandat pentru ameliorarea simptomelor catarale și a tusei în afecțiuni inflamatorii ale căilor respiratorii cu eliminare dificilă a sputei.

PROPRIETĂȚI

Uleiul de Eucalipt conţine până la 80 % cineol, la fel pinen, mirtenol, tanine. Posedă proprietăţi antiseptice, antiinflamatoare şi antivirale, la fel manifestă acţiune antibacteriană faţă de Staphylococcus aureus, Streptococcus pneumoniae și pyogenes, Mycobacterium tuberculosis, Shigella dysenteriae și Escherichia coli. Manifestă acţiune expectorantă, mucolitică şi bronholitică. De asemenea are loc stimularea secundară a terminaţiunilor senzitive ale mucoasei gastrice, reflector stimulând secreţia glandelor bronşice şi celor digestive.

Uleiul volatil de Eucalipt produce reacţii biochimice secundare, prin intermediul cărora mecanismele umorale stimulează un şir de reacţii leucocitare, care duc la înlăturarea inflamaţiei şi a edemelor.

La fel, uleiul volatil de Eucalipt acţionează pozitiv asupra sistemului nervos: contribuie la concentrarea atenţiei şi creşterea capacităţii de munca intelectuală, la restabilirea rapidă după stresuri şi boli suportate, înlătură tensiunea nervoasă.



RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

EUCALIVIT este recomandat pentru îmbunătățirea și menținerea stării funcționale normale a căilor respiratorii.



MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE

Se administrează pe cale orală, în timpul mesei (sau cu 30 minute după luarea mesei), cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 200 mL). Nu se recomandă înlocuirea apei cu alte lichide.

Copii cu vârsta:

– 7-11 ani câte 1 capsulă de 1-2 ori pe zi.

– 12-17 ani câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.

Adulți câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi.

Durata administrării este determinată individual, în funcție de particularitățile de evoluție ale afecțiunii, efectul obținut și toleranța produsului și de obicei constituie 1-2 săptămâni.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Vitapharm-com
  • Article 95149
  • Țara producător Moldova
8 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat