Coșul este gol. Adăugați un produs

Venovital Forte N30

156,75 lei
165 lei
Adaugă în coş
VENOVITAL FORTE – fitopreparat combinat cu efect vasoprotector și venotonic, destinat pentru ameliorarea simptomelor asociate cu insuficiența venoasă cronică și pentru a crește tonusul venelor și rezistența capilarelor.

PROPRIETĂȚI

Fructele de Portocal dulce conțin flavonoide (diosmin, hesperidina), acizi (ascorbic, citric), vitamine ale grupului B (B1, B2, B6), minerale și uleiuri volatile. Combinația de diosmină și hesperidină prezintă proprietăți antiinflamatoare și antioxidante ce contribuie la restabilirea fluxului normal de sânge, reducerea edemului picioarelor și ameliorarea simptomelor asociate hemoroizilor.Împreună cu acidul ascorbic au un efect sinergic de importanță în întărirea peretelui capilar.

Principalele componente biologic active ale frunzelor de Viță-de-vie sunt polifenolii flavonoizi și taninele din grupul catehinelor. Polifenolii, cu puternice proprietăți antioxidante, oferă protecție împotriva leziunilor celulare și tisulare cauzate de radicalii liberi. Astfel, aceștia cresc rezistența capilarelor și a vaselor de sânge, reglându-le permeabilitatea, îmbunătățind circulația sanguină și ameliorând afecțiuni precum venele varicoase și hemoroizii.



RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

VENOVITAL FORTE este recomandat pentru:

înlăturarea simptomelor în insuficiență venoasă cronică, caracterizată prin senzația de greutate, durere, oboseală, mâncărime și crampe la nivelul gambelor;
ameliorarea simptomelor de disconfort și greutate a picioarelor legate de tulburări circulatorii venoase minore;
ameliorarea simptomelor fragilității capilare;
înlăturarea semnelor funcționale legate de criza hemoroidală.


MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE

Se administrează pe cale orală, în timpul mesei, cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 200 ml). Nu este permisă înlocuirea apei cu alte lichide.

Adulți: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi.

Durata administrării constituie în medie 4 săptămâni.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Vitapharm-com
  • Article 95274
  • Țara producător Moldova
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat