Coșul este gol. Adăugați un produs

Pantoten Forte caps. N30

220,40 lei
232 lei
Adaugă în coş
PANTOTEN FORTE – sursă de acid gamma-aminobutiric, care reduce sau inhibă activitatea excesivă a celulelor neuronale în sistemul nervos central, oferind efect protector și calmant asupra creierului și corpului.

PROPRIETĂȚI

Acidul gamma-aminobutiric (GABA) – este un aminoacid sintetizat în mod natural în creier, cel mai important neurotransmițător inhibitor al sistemului nervos central. Interacționează cu receptorii specifici GABAergici de tip A și B, contribuie la asigurarea echilibrului mental și fizic general al corpului.

GABA îmbunătățește starea emoțională, scade excitabilitatea, anxietatea (frica, stările de panică), fobiile, reduce stresul mental și fizic, induce calmul și facilitează somnul.

GABA îmbunătățește circulația cerebrală, crește rezistența creierului la hipoxie şi contribuie la eliminarea produselor metabolice toxice. Ameliorează dinamica tulburărilor neurologice, psiho-emoționale și cognitive (îmbunătățește memoria, concentrarea atenției, crește productivitatea gândirii). GABA joacă rol important în buna funcționare a sistemului imunitar și endocrin al organismului, precum și în reglarea apetitului și a metabolismului general.

RECOMANDĂRI PENTRU UTILIZARE

PANTOTEN FORTE se administrează pentru:

îmbunătățirea stării psiho-emoționale și reducerea stresului, anxietății (frică, stări de panică), depresiei și a diverselor forme de fobii (acrofobia ș.a.);
reducerea excitației neuronale excesive și prevenirea ulterioară a consecințelor (convulsii, ticuri);
ameliorarea simptomelor tulburării de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD);
inducerea stării de calm și relaxare, favorizarea somnului;
stimularea funcției cognitive (memoria, atenția, productivitatea gândirii, puterea de concentrare mentală);
contribuie la restabilirea funcțiilor de vorbire și motorii după dereglări vasculare cerebrale;
restabilirea masei musculare atrofiate.


MOD DE ADMINISTRARE ȘI DOZE

Se administrează pe cale orală, imediat după mese (la 15-30 minute), cu o cantitate suficientă de apă (aproximativ 200 mL). Nu se recomandă înlocuirea apei cu alte lichide.

Copii cu vârsta:

– 12-17 ani câte 1 capsulă de 2 ori pe zi;

Adulți câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi.

Durata administrării poate varia de la 1 – 4 luni, la nesesitate – până la 6 luni. După un repaus de 1 – 3 luni administrarea poate fi repetată.

În caz de necesitate este posibilă efectuarea curelor repetate după o pauză de cel puțin 2-3 săptămâni sau după consultația medicului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95272
  • Producător Vitapharm-com
  • Țara producător Moldova
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat