Coșul este gol. Adăugați un produs

Nutreov Magne Control Stress Sommeil caps. N30

217,80 lei
242 lei
Adaugă în coş
Ziua:
 Contribuie la funcțiile psihologice și nervoase normale datorită magneziului marin și vitaminei B6;
 Reduce oboseala datorită vitaminei C și magneziului;

Noaptea:
 Contribuie la adormirea mai rapidă datorită melatoninei ;
 Favorizează relaxarea și calmarea datorită extractului de melisă și păducel ;


Mod de administrare :
A se administra cîte o capsulă de zi dimineața și câte o capsulă de noapte - seara înainte de culcare cu o cantitate suficientă de apă.

Indicații :
- Oboseală generală ;
- Nervozitate ;
- Iritabilitate ;
- Oboseală fizică ;
- Somn perturbat ;

Magné® Control Stress Sommeil este soluția pentru a răspunde la acest dublu dezechilibru, datorită formulei sale inovatoare Zi / Noapte bazată pe cronobiologie.


Contraindicații :
-tratament cu medicamente pe bază de digoxină ;
-copii și adolescenți ;
-femei însărcinate și/sau care alăptează ;
-hipersensibilitate la componente ;

Ingrediente active:
 Magnezium - Magneziul, dozat la 300 mg / zi, participă la lanțurile metabolice pentru a elibera energie. Astfel, reduce oboseala. Esențial pentru transmiterea neuro-musculară, susține funcționarea normală a sistemului nervos și muscular.
 Ziua: Vitaminele C și B6 - contribuie la reducerea oboselii. De asemenea, susțin funcționarea psihologică și sistemul nervos.
 Noaptea: Melatonina (un hormon al somnului), dozat cu 1,9 mg, ajută la reducerea timpului necesar adormirii fără dependență. Efectul benefic al melatoninei este obținut prin consumarea a minimul 1mg de melatonina înainte de culcare. Melisa contribuie la o relaxare optimă, în timp ce păducelul contribuie la un somn liniștit;
Ingrediente capsule de zi (culoare albă):
Oxyde de Magnezium marin – Capsulă vegetală ( hydroxypropylméthylcellulose ) – Agenți de încarcare – celuloză microcristalină – Vitamina C ( acid L-ascorbic) – Antiaglomerat: stearat de magnesium – Vitamina B6 ( clorhidrat de piridoxină).
Ingrediente capsule de noapte (culoare întunecată):
Oxyde de Magnezium marin – Agent de încărcare: cluloză microcristalină – Extract uscat de melisă Mélissa officinalis L – Capsulă vegetală (hydroxypropylméthylcellulose) – Extract uscat din florile de păducel Crataegus laevigata (Poir.) DC. și Crataegus monogyna Jacq. – Antiaglomerant: stearate de magnesium – Melatonină – Vitamina B6 ( clorhidrat de piridoxină) – Colorant: E 141
Supliment alimentar. Fără gluten, fără lactoză.
Nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii și adolescenți, femeilor însărcinate si care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține săruri de magnesium: consumul excesiv poate provoca efect laxativ. Conține Păducel, nu est recomandat administrarea lui împreună cu medicamentele pe bază de digoxină. A nu se lăsa la îndemîna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A se administra pîna la data de expirare indicată pe ambalaj. Se păstrează la loc uscat, protejat de căldură și lumină.

Fabricat în Franța
Laboratoires Nutreov Phytea
Importator în RM: RIHPANGALFARMA SRL, Mun.Chisinau, Str. N. Milescu-Spătarul, 36
Tel: 022-606-130
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 101183
Adăugat