Coșul este gol. Adăugați un produs

Apă naturală-medicală Vincentka 0.7L

50,35 lei
53 lei
Adaugă în coş
Vincentka cu conținutul și echilibrul său de săruri minerale și elemente permite dizolvarea mucusului în căile respiratorii, stomac și intestine. Vincentka este recomandat pentru tratamente de băut și inhalare pentru boli ale tractului respirator, corzile vocale, boli metabolice, ulcere ale stomacului, duodenului și condițiile postoperatorii ale acestora, diabet, inflamație cronică a pancreasului

Vincentka ajută la regenerarea mediului interior al unei persoane după mari pierderi de transpirație, care apar în timpul muncii fizice grele, a sportului, a rămâne într-un mediu fierbinte și a bolilor febrile.

Vincentka este potrivit pentru prevenirea cariilor dentare la copii în doză de 0,25 l/zi.

Vincentka poate fi utilizat pentru a plăti o doză zilnică de iod, trebuie doar să beți 25 ml (o înghițitură). Vincentka conține elemente biogene (vezi fragmentul de analiză sursă), cum ar fi litiu, rubidiu, cesiu, cupru, zinc, vanadiu, crom, cobalt în proporții fiziologice și este potrivit ca supliment nutritiv natural pentru sportivi, copii, femei însărcinate și convalescenți.

Vincentka este un instrument de sprijin după excesele de alcool.

Este contraindicat numai la persoanele cu rinichi deficitar. Se recomandă prudență la pacienții cu afecțiuni renale și umflarea membrelor inferioare, dar Vincentka poate fi utilizat și aici după consultarea unui medic.

Cum se utilizează Vincentka:

Cura de băut - Vincentka se servește de obicei de două ori pe zi pe stomacul gol înainte de micul dejun și înainte de cină într-o doză de aproximativ 2,5 - 3,5 dcl. O cură eficientă pentru băut ar trebui să dureze 15-20 de zile. Se bea rece sau încălzit. Nu consumăm și nu bem nimic în următoarea jumătate de oră.


Gargling și lavaj nazofaringian (posibilitatea de a folosi spray nazal Vincentka)

Prevenire - bem reci sau îl folosim pentru a dilua sucurile de fructe, pentru a îmbrăca salate de legume, pentru a bea alcool și cafea.

Răcit și amestecat cu vin uscat de calitate într-un raport de 1: 1 ca strop, are un gust excelent, reduce aciditatea vinului.

Pentru a preveni cariile dentare, folosim apă de gură.

Descrierea profesională a lui Vincentka:

Vincentka este o apă minerală unică dintr-o sursă naturală de vindecare, foarte puternic mineralizată, iodată, apă minerală carbogazoasă de tip bicarbonat-clorură de sodiu, cu un conținut crescut de fluoruri și acid boric. Apa minerală Vincentka cu presiunea sa osmotică de 634,7 kPa este foarte apropiată de osmolaritatea sângelui uman, a fluidelor intracelulare, adică a mediului uman intern. Prin urmare, este bine tolerat în cantități mari atunci când beți, nu provoacă disconfort în tractul digestiv și nu provoacă disconfort pe membranele mucoase ale tractului respirator atunci când este utilizat pentru inhalare ca aerosol.

Buna tolerabilitate și efectul pozitiv sunt legate de concentrație, dar și de raportul reciproc al cationilor principali ai apei minerale, atunci când nu se formează gradienți mari de concentrație pe membranele celulare. În schimb, un gradient de concentrație ridicat pentru ionii de clorură intracelulară și bicarbonații extracelulari facilitează difuzia ionilor de iodură din apa minerală în țesuturi.

Conținutul de mucoasă al IgA secretor în mucoasă este astfel crescut. Cationii de calciu din apa minerală intră într-o cascadă de reacții imunologice care au loc în straturile de suprafață ale mucoasei. Bicarbonatele slăbesc mucusul vâscos și astfel facilitează expectorarea.

Ca și în cazul inhalării, osmolaritatea apei minerale și concentrația aproape fiziologică de sodiu și potasiu sunt aplicate în cura de băut. Principala importanță a bicarbonatului și a acidului boric este capacitatea de tamponare.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95469
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat