Coșul este gol. Adăugați un produs

Herbion Iceland moss sirop 150ml

69,99 lei
72,15 lei
Adaugă în coş
Descriere
Sirop de culoare de la maro la maro-roscat cu miros caracteristic. Este permisă o ușoară opalescență. Proprietăți farmacologice
Siropul de pătlagină Herbion ® conține un extract dintr-un amestec de frunze de pătlagină lanceolate ( Plantago lanceolata Lsl) și flori de nalbă de pădure ( Malva sylvestris L.), precum și vitamina C. Medicamentul are un expectorant, antiinflamator, antimicrobian (bacteriostatic) efect. Efectul antitusiv al medicamentului se datorează efectului mecanic al polizaharidelor asupra membranei mucoase. Vitamina C este implicată în multe procese metabolice din organism, întărește sistemul imunitar și promovează regenerarea celulară.
Indicatii de utilizare

Medicamentul este utilizat în terapia complexă a bolilor inflamatorii ale tractului respirator superior, însoțită de o tuse uscată, precum și de tuse uscată a fumătorilor.
Contraindicatii
Hipersensibilitate la componentele medicamentului, diabet zaharat, intoleranță congenitală la fructoză, sindrom de malabsorbție la glucoză-galactoză, deficit de zaharază-izomaltază, hipersecreție de suc gastric, gastrită hiperacidă, ulcer peptic al stomacului și duodenului în timpul unei exacerbări.
Cu grija
Utilizarea în timpul sarcinii și în timpul alăptării
Este contraindicat femeilor însărcinate și care alăptează să ia sirop de psyllium Gerbion ® (din cauza datelor insuficiente privind siguranța medicamentului la acest grup de pacienți).
Dozaj si administrare
interior.

Copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 7 ani
1 lingură dozatoare (5 ml) de 3 ori pe zi
Copii de la 7 la 14 ani
1-2 linguri dozatoare (5-10 ml) de 3 ori pe zi
Adulți și copii peste 14 ani
2 linguri dozatoare (10 ml) de 3-5 ori pe zi
Durata cursului de terapie este de 2-3 săptămâni. O creștere a duratei sau un curs repetat de terapie este posibilă după consultarea unui medic.

Pacientul nu trebuie să bea sau să mănânce nimic imediat după ce a luat Gerbion ® sirop de psyllium, deoarece acest lucru poate grăbi îndepărtarea medicamentului din membranele mucoase ale gurii și gâtului.
Efect secundar
Sunt posibile reacții alergice, simptome dispeptice (arsuri la stomac). În caz de reacții adverse, ar trebui să încetați să luați medicamentul și să consultați un medic.
Supradozaj

Până în prezent, nu au fost raportate cazuri de supradozaj.

Când se utilizează medicamentul în doze care depășesc cele recomandate în instrucțiuni, efectele secundare dependente de doză pot crește.

Tratament: simptomatic.

Interacțiunea cu alte medicamente

Siropul de psyllium Gerbion ® nu trebuie utilizat concomitent cu medicamente antitusive și medicamente care reduc formarea sputei, deoarece acest lucru face dificilă expectorarea sputei lichefiate.

Medicamentul nu trebuie utilizat simultan cu alte medicamente care conțin acid ascorbic.
Instrucțiuni Speciale

Agitați înainte de utilizare!

Siropul de psyllium Gerbion ® nu este recomandat pentru utilizare la copiii sub 4 ani fără a consulta mai întâi un medic.

Dacă aveți dificultăți de respirație, febră sau spută cu sânge, trebuie să consultați un medic.

Dacă simptomele bolii persistă sau se agravează în timpul utilizării medicamentului timp de 7 zile, trebuie să consultați un medic.

Pacientul este sfătuit să bea multă apă sau alte băuturi calde în timpul tratamentului, dar nu imediat după administrarea medicamentului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Article 95365
  • Țara producător Slovenia
  • Producător KRKA
14 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat