Coșul este gol. Adăugați un produs

Allergoff Spray 400ml N1

384,75 lei
405 lei
Adaugă în coş
Proprietati:
ALLERGOFF® Spray este o soluție inovatoare pentru neutralizarea alergenilor din praful de casă, ce conține o suspensie apoasă de microcapsule. Miezul acestora este umplut cu un amestec de substanțe care afectează structura chimică a particulelor cu proprietăți alergice și astfel își pierd proprietățile patogene. Ca rezultat, ALLERGOFF® Spray reduce riscul de inhalare a alergenilor.
- eficacitate de până la 6 luni după o singură utilizare, datorită tehnologiei inovatoare de microcapsulare (Slow Release TechnologyTM).
- eficacitate confirmată în teste
- inofensiv și ușor de utilizat
Allergoff® Spray este recomandat pentru reducerea intensității tusei alergice, rinitei alergice, conjunctivitei alergice și a dermatitei atopice. Allergoff® Spray protejează copii și adulții împotriva dezvoltării sau exacerbarii afecțiunilor alergice.

Ingrediente:
Hipromeloza, polivinilalcool, acid citric, izopropil miristat, benzoat de benzil, siliciu coloidal

Mod de utilizare:
ALLERGOFF® spray se folosește pe suprafețe moi și textile, care dispun de cea mai mare concentrație de alergeni la praf de casă, cum ar fi: saltele de pat, cuverturi și perne, mobilier tapițat, covoare și podele, draperii și perdele, jucării din pluș, scaune auto pentru copii, tapițerie auto, culcușurile pentru animale de companie.

Precautii:
Doar pentru uz extern. A nu se aplica direct pe piele. A nu se utiliza în caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se evita strict contactul cu ochii, gura și nasul. În caz de contact cu pielea, ochii, gura sau nasul, spălați din abundența cu apă. Daca iritația persistă, consultați medicul sau farmacistul. A nu se utiliza după data menționată pe ambalaj. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător ICB Pharma
  • Article 86142
  • Țara producător Polonia
  • Article 86142
  • Producător ICB Pharma
  • Țara producător Polonia
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat