Coșul este gol. Adăugați un produs

Alfa-lipon 600mg comprimate film. N10x3

237,99 lei
245,35 lei
Adaugă în coş
Ce este ALFA-LIPON şi pentru ce se utilizează
Acidul alfa-lipoic (tioctic), substanţa activă din ALFA-LIPON, este o substanţă produsă de metabolismul propriu al corpului uman, care influenţează anumite funcţii metabolice ale organismului. Mai mult, acidul tioctic are proprietăţi care protejează celulele nervoase împotriva produşilor re activi de descompunere (proprietăţi antioxidative).
ALFA-LIPON este utilizat în paresteziile ((senzaţii de furnicături, înţepături, arsuri ale tălpilor, picioare neliniştite şi tulburări de sensibilitate) din lezarea nervilor în caz de diabet zaharat (polineuropatia diabetică). Copii
ALFA-LIPON nu se indică la copii, deoarece nu există experienţă clinică suficientă la această categorie de vârstă. Cum să luaţi ALFA-LIPON

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza zilnică recomandată este de 600 mg acid tioctic, care se administrează o singură dată pe zi, dimineaţa, cu 30 minute înainte de dejun. Administrarea concomitentă a medicamentului cu alimente poate deregla absorbţia acidului tioctic. Pacienţilor care, din motive diferite au evacuare gastrică încetinită, este îndeosebi de important să administreze medicamentele înainte de luarea mesei. &În caz de parestezii intense tratamentul poate fi iniţiat prin administrarea injectabilă a acidului tioctic, utilizând forme farmaceutice corespunzătoare.
Mod de administrare
Administrare orală. Comprimatele se înghit întregi, fără a fi mestecate, cu o cantitate suficientă de lichid, de exemplu cu 1 pahar de apă.
Copii
ALFA-LIPON nu se indică la copii, deoarece nu există experienţă clinică suficientă la această categorie de vârstă.
Dacă luaţi mai mult ALFA-LIPON decât trebuie

Pot apărea greţuri, vomă şi dureri de cap. &În cazul administrării accidentale sau în caz de tentativă de suicid cu administrarea orală a acidului tioctic în doze de la 10 g până la 40 g în asociere cu alcoolul au fost înregistrate intoxicaţii semnificative, uneori care puteau pune viaţa în pericol. &În cazul în care suspectaţi o supradoză semnificativă sau administrare accidentală cu ALFA-LIPON (de exemplu, administrarea a mai mult de 10 comprimate a câte 600 mg pentru adulţi sau doza peste 50 mg/kg pentru copii) este necesară spitalizare imediată cu efectuarea măsurilor terapeutice generale pentru dezintoxicare.
Dacă uitaţi să luaţi ALFA-LIPON

Dacă uitaţi să luaţi un comprimat, luaţi-l de îndată ce vă aduceţi aminte. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa o doză uitată.
Dacă încetaţi să luaţi ALFA-LIPON

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Țara producător Ucraina
  • Article 90900
  • Producător Uzina de vitamine din Kiev SAD
  • Cod medicament 0109130345

Produse asemănătoare

Adăugat