Coșul este gol. Adăugați un produs

Vigoarea Ursului Polar balsam 250g (Alevia)

122,55 lei
129 lei
Adaugă în coş
Acest produs conține extracte din plante atent selecționate cu efecte benefice asupra mușchilor și a circulației sângelui. Combate durerea de spate, mușchi și picioare obosite, oferind confort și o stare de bine. Datorită formulei gel, se masează ușor zona dorită, hidratând si îngrijind pielea. Ingredientele prezente în acest produs pot provoca reacții de înroșire a pielii.

Recomandat ca adjuvant în:
▪ Contracții musculare post efort
▪ Febră musculară
▪ Dureri la nivelul spatelui (dorsalgii, lumbago) și umflături (edeme)
▪ Durere lombară, dorsalgii și afecțiuni reumatismale în puseu dureros
▪ Artrită, artroză, osteoartrită, poliartrită, spondiloză, coxartroză, tratamentul gutei.

• Calmează durerea de spate
• Reduce durerea de la nivelul tuturor grupelor de mușchi
• Detensionează mușchii încordați
• Reduce senzația de durere, disconfort și tensiune din zona mușchilor cefei, a spatelui, a coastelor (junghiuri intercostale) și a gambelor (picioare obosite)
• Stimulează circulația sângelui

Mod de utilizare

Se aplică zilnic pe zona dorită în peliculă subțire, masând ușor până la pătrunderea în piele. Se poate suplimenta cantitatea, pe parcurs, până la absorbția totală în piele. Recomandam testarea produsului cu 1 oră înainte de prima folosire, pe o porțiune mică a pielii. Doar pentru uz extern.

Atenţie

Evitaţi contactul cu ochii, cu membranele mucoase sau cu rănile deschise. Nu se recomandă copiilor mici și persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Spălaţi-vă pe mâini după utilizare. A se păstra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui și de căldură (5-25°C). Produs testat dermatologic. Produsul acţionează prin încălzirea și înroșirea pielii, cât si prin mici furnicaturi la nivelul zonei pe care a fost aplicat. În cazul în care apar alte efecte/ simptome în afara celor specifice acestui produs, vă rugăm să întrerupeți folosirea acestuia.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Alevia
  • Article 88980
  • Țara producător România
1 persoane se uită chiar acum la acest produs
Adăugat