Coșul este gol. Adăugați un produs

Blemaren comprimate eff. N20x4 OTC

294,83 lei
303,95 lei
Adaugă în coş
Admiterea tabletelor efervescente Blemaren este indicată pentru afecțiunile patologice ale corpului și organelor sistemului urinar, însoțită de formarea de cristale (sedimente) de săruri în ele:
Disoluția (litoliza) de pietre de oxalat de calciu sau prevenirea formării acestora cu aciditate crescută a urinei, niveluri ridicate de săruri de calciu în acesta.
Litoliza pietrelor de uree și ura-oxalat.
Dizolvarea sedimentelor de uree cu conținut ridicat de săruri de acid uric în urină.
În tratamentul diferitelor porfiri ale pielii (patologie metabolică), însoțite de o formare crescută de acid uric.
De asemenea, comprimatele efervescente sunt utilizate pentru a preveni apariția diferitelor pietre (în special pietre ura-oxalat și oxalat de calciu) cu utilizarea prelungită a chimioterapiei sau radioterapiei, care sunt însoțite de distrugerea unui număr mare de celule și de creșterea nivelului de acid uric.
Contraindicații
Utilizarea comprimatelor efervescente Blamen este contraindicată într-o serie de stări patologice sau fiziologice ale corpului, care includ:
Intoleranță individuală sau hipersensibilitate la principalele ingrediente active sau componente auxiliare ale medicamentului.
Alcaloza metabolică este o afecțiune patologică în care se dezvoltă o reacție alcalină a sângelui și a urinei și luarea medicamentului în acest caz agravează cursul patologiei de bază. Insuficiență renală acută sau cronică, cu o deteriorare a formării urinei primare și secundare. Procesele infecțioase în organele sistemului urinar, agenții cauzali ai cărora, pe parcursul vieții, descompun acidul lactic.
Forme severe de hipertensiune arterială sau alte afecțiuni patologice care necesită aderarea la o dietă strictă fără săruri.
Nivelul de pH al urinei este mai mare de 7,0 (urină alcalină).
Administrarea tabletelor efervescente Blemaren la copiii cu vârsta sub 12 ani nu este recomandată, deoarece nu există date clinice suficiente privind absența efectelor negative asupra corpului copilului. Determinarea prezenței contraindicațiilor se realizează înainte de utilizarea medicamentului.
Dozare și administrare
Tablete efervescente Blamaren administrate pe cale orală după masă. Ele sunt dizolvate mai întâi în 200 ml de lichid (apă, suc, ceai, apă minerală alcalină). Admisia zilnică recomandată este de 2-6 comprimate, care sunt administrate în mai multe doze pe parcursul zilei la intervale regulate. Doza zilnică este selectată de medic în funcție de indicatorul stării acido-bazice a urinei. Se consideră corect selectat dacă nivelul pH-ului în urină fluctuează în următoarele limite în timpul zilei:
pH 6,2-7 în tratamentul pietrelor cu acid uric.
pH 7.5-8.5 - tratamentul pietrelor de cistină.
pH 7,2-7,5 - în timpul tratamentului complex al porfiriei.
pH nu mai puțin de 7 în timpul utilizării medicamentelor citostatice (chimioterapice) sau radioterapiei.
Controlul acidității urinei se efectuează utilizând benzi speciale de testare, care își schimbă culoarea în funcție de nivelul pH-ului (culoarea este comparată cu scala de culoare aplicată eșantionului). Durata medie a administrării comprimatelor efervescente Blamaren este de 15-20 de zile.
Vezi descrierea completă

Specificații principale

  • Producător Esparma
  • Țara producător Germania
  • Article 20467
  • Cod medicament 0300891294
Adăugat